vrijdag 21 augustus 2015

Gas bbq boretti

Bestelt u uw buitenkeuken liever online? Binnen twee werkdagen bij u thuis! Vind gas bbq het nu op Kensaq. Kies uit producten vanaf € 360.


Voor wie graag extra snel een maaltijd op tafel wil zetten, zijn er de gasbarbecues. Op deze gasbarbecue kunnen dus meerdere gerechten tegelijkertijd bereid worden. De gas zijbrander is er voor het klaar maken van bijvoorbeeld een sausje voor bij de vis.


Houtskool en gas in één barbecue. Deze brander kan gebruikt worden in combinatie met de draaispit voor het grillen van gevogelte. Op de zijbrander kunnen sausjes pruttelen terwijl het vlees wordt gegrild. Vandaag bestel morgen al bbq ’en! De Robusto is het meest stoere model uit de collectie.


Wanneer je de deksel opent zie je meteen de enorme kookruimte. Dit model op gas is in staat om de gerechten toch die typische grillsmaak mee te geven. De Ligorio heeft een paar unieke features, zoals twee zijtafels waarin aan één kant optioneel een afvalzak verwerkt zit. De gasfles kan in het kastje onder de barbecue worden opgeborgen. Met drie hoofdbranders, een infrarood bodem- en achterbrander, twee gietijzeren grillrooster en bakplaat is de Ligorio Top multifunctioneel.


Je kunt ook langskomen in onze showroom in Naarden. Zoals de naam al doet vermoeden, de Piccolino is de kleinste barbecue uit onze Collezione Inizio. Draagbare barbecues zijn een grote trend. De Baron serie is ontworpen om indruk te maken.


Gas bbq boretti

Een modern en geraffinieerd design in roestvrij staal met het legendarische Broil King baksysteem. Bbq was snel uitgepakt en binnen een kwartier gebruiksklaar. Gasfles eraan en bbq -en maar.


Even wennen aan het gas (veel sneller en heter dan de houtskool), maar dan ook volop genieten van deze buitenkeuken. Topmerken als Weber in de aanbieding! Wil je een gas barbecue kopen? Dan ben je bij Barbecueshop. Gas - of houtskool barbecue?


Gas bbq boretti

Boretti gas tot goedkoper. Specialistisch advies nodig? The Adizzio is easy to move, trendy and looks stunning on any patio. The barbecue has a large cooking surface as well as three gas burners, so when it’s time to party, the more the merrier. JavaScript seems to be disabled in your browser.


The Ibrido combines the pleasure of barbecuing on charcoal with the ease of cooking on gas. The barbecue is equipped with two cast iron grill racks, a flat top grill and two side tables. Charcoal and gas in one barbecue. The Ligorio has a couple of unique features, such as two side tables, one of which has an optional integrated garbage bin.


The gas cylinder can be stored in the cupboard underneath the barbecue. Echte luxe bereikbaar voor iedereen. Prima apparaat, inderdaad de naam zegt het al: een robuust en degelijk apparaat. Zeer snel op temperatuur en een enorm oppervlak om de heerlijkste BBQ gerechten op klaar te maken.


Pluspunt is ook het gemak waarmee de BBQ schoongemaakt kan worden voor het volgende gebruik. Sinds enkele jaren maakt het merk de mooiste buitenkeukens die u zich maar kan wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts