vrijdag 14 augustus 2015

Tuinkas polycarbonaat of glas

Geen abonnement, betaal per film. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bekijk ons grote assortiment online, of kom langs in onze showroom!


Ik ben aan het kijken naar een nieuwe tuinkas en ik zag vandaag voor het eerst een mooie grote kas met doorzichtig heldere, enkelwandige polycarbonaat ruiten.

Eigenlijk zocht ik een kas met glas , gewoon omdat het leuk is vanuit de woonkamer in de kas te kunnen kijken, vandaar dat ik geen dubbelwandig ondoorzichtig polycarbonaat wil. Polycarbonaat is een serieus alternatief voor een afdichting van glas. Afhankelijk van de dikte neemt de isolatiewaarde van polycarbonaat toe. De lichtdoorlaatbaarheid van polycarbonaat varieert van (mm) tot (mm).


Daarnaast is polycarbonaat ook vaak goedkoper dan glas en je kunt het beter bewerken. Wanneer je zelf een tuinkas wilt maken of aanschaffen, is natuurlijk de vraag welk type ‘ glas ’ je nodig hebt voor het lichtdoorlatende deel. Het skelet van tuinkassen wordt meestal gemaakt van staal, hout of aluminium.


Gehard glas Voordelen-idem voordelen als tuinbouwglas -x sterker dan tuinbouwglas (x sterker dan float glas ) -geen scherpe randen: dus veiliger bij montage van de serre -in het geval het glas breekt, gebeurt dit op een veilige manier.

Bij breuk fragmenteert dit glas in zeer kleine, relatief ongevaarlijke stukjes. Glazen tuinkassen van Gardenmeister! Kiest u bij Gardenmeister voor een glazen tuinkas , dan kiest u voor een kas met panelen van thermisch behandeld floatglas.


Dit is geen standaard tuinbouwglas, maar hoge kwaliteit veiligheidsglas. Ook kan het glas luchtbelletjes of strepen vertonen. Dit hoort gewoon bij tuindersglas.


De genoemde toleranties hebben geen invloed op de sterkte of de kwaliteit van het glas. Andere mogelijkheden in afdichting zijn: float glas , veiligheidsglas of polycarbonaat. Het grootste voordeel van tuindersglas is de prijs. Tuinkas kopen van glas of polycarbonaat.


Zo bevat ons assortiment vele soorten materialen die allen in verschillende kleuren worden aangeboden. Vanzelfsprekend kunt u de houten versies zelf voorzien van een andere kleur en zo geheel aan uw smaak aanpassen. De voordelen van een tuinkas polycarbonaat zijn breed. De tuinkas polycarbonaat geeft u de mogelijkheid om verschillende gewassen te telen die het buiten niet goed doen. De tuinkas hoeft niet groot te zijn met een kleine tuinkas kunt u al leuk aan de gang.


Glas voor de tuinkas , veel verschillende maten glas direct uit voorraad leverbaar, handig na stormschade, harde wind of bij een gebroken glasplaat door vandalen. LET OP: alle glasplaten zijn gehar ook wel veiligheidsglas genoemd.

Deze platen kunnen niet gesneden worden. De aangeboden glasplaten zijn bedoeld als service voor onze klanten. Veel mensen met jonge kinderen of huisdieren kiezen vaak voor dit type kunststof tuinkas in vanwege de. Vind tuinkas polycarbonaat als je nu zoekt.


Mochten de platen toch beschadigd raken, zal deze niet splinteren. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten. Op de markt is er een heel groot aanbod aan tuinkassen , in alle maten, in verschillende kleuren en met verschillende soorten glas.


Maar wat is nu het verschil tussen die verschillende soorten beglazing? We zetten de voor- en de nadelen even op een rijtje. Kiest u voor een hobbykas met dubbel glas , dan passen wij in de wanden zogenaamd 4. Welke soort het best bij jouw past hangt af van jouw wensen en plannen. Je kunt kiezen voor glas én plastic: Tuindersglas De meeste tuinkassen worden standaard geleverd met tuindersglas. Koop en verkoop tuinkas glas eenvoudig op Marktplaats.


Dit glas heeft een aantal voordelen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Met een tuinkas beleeft u het hele jaar door plezier van uw tuin. Tevens versterkt de tuinkas de zomer, op een warme dag wordt de temperatuur in een tuinkas al snel heel hoog waardoor u meer.


Dankzij een tuinkas kan je gewassen eerder in het seizoen planten of zaaien en zijn ze beschermd tegen invloeden van buitenaf. Een frame van staal is stevig en licht van gewicht. Een tuinkas kan van glas , zeil of polycarbonaat zijn.


Je kan de tuinkas ook komen bekijken in onze showroom. In onze showroom staat van elk model tuinkas , minimaal maat opgesteld. Onze vestiging ligt in Den Bosch.


Wij nodigen je van harte uit om langs te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts