woensdag 5 augustus 2015

Kamerplant met grote groene bladeren

Gratis Bezorging in Heel NL. Bestel Nu online bij Sprinklr. Planten van biologische kwekers. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


Top Angebote hier bei GigaGünstig! Het is een tropische, grote klimmer met een simpele gebruiksaanwijzing. Fijn als je niet zulke groene vingers hebt! Hij kan goed op een wat donkere plek staan en heeft niet al te veel water nodig. Op zoek naar een groene eyecatcher?


De musa is een mooie grote kamerplant. Echter is er voor de verzorging wel enkele kennis vereist. Helaas is de kans dat er bananen aan de musa groeien in de woonkamer vrij nihil, maar buiten dat blijft het een mooie plant die een tropisch effect geeft aan de ruimte. Perfect voor wie wel van groen houdt, maar geen groene vingers heeft!


De echte eyecatchers zijn natuurlijk de grote kamerplanten en hippe planten met grote bladeren. In ons assortiment vind je een prachtige selectie van grote kamerplanten tot wel meter hoog en hippe kamerplanten met prachtige grote bladeren. En terecht, ze zijn stoer en maken een duidelijk statement. Kamerplanten met grote bladeren zijn erg populair. De Musa is misschien wel de meest populaire kamerplant met haar gigantische groene bladeren.


Groene grote kamerplanten. Jij wilt graag een groene en natuurlijke uitstraling creëren in je woonkamer. Dat kan met grote groene kamerplanten. Afhankelijk van je smaak en je interieur kies je een bijpassende groene kamerplant.


De yucca (palmlelie) bijvoorbeel zorgt voor een exotische uitstraling en heeft grote langwerpige bladeren. Met een grote kamerplant zorg je ervoor dat jouw huis jouw persoonlijke stijl uitdraagt. Je vindt ons ruime assortiment grote groene kamerplanten bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam.


Grote kamerplanten voor verschillende interieurstijlen. Er zijn ontzettend veel verschillende grote groene kamerplanten, waardoor er altijd wel een bij jouw smaak. Het herfstgevoel zit er al volop in en bij een wandeling door het bos zorgen de afgevallen bladeren voor een heerlijk ritselend en krakend geluid. Helaas houdt niet iedereen van deze afgevallen bladeren. Wij potten graag uw grote kamerplant op in één van onze mooie, bijpassende sierpotten.


Kamerplant met grote groene bladeren

Wij vullen dan de sierpot goed op zodat de plant op juiste hoogte uitkomt In de meeste gevallen gebruiken wij een kunststof binnenhoes tegen kalkaanslag en vochtdoorslag. Ooit maakte ik een terrariumpje met alleen maar planten die géén groene bladeren hebben: paars fluweelbla rode fittonia’s, roze cryptanthussen en nog zo wat. Het werd een nogal hysterisch geheel, dus ik heb er snel toch maar wat groen bij gezet.


Maar planten met bont gekleurd blad blijven me trekken. Deze palm is verkrijgbaar in verschillende maten, als grote kamerplant maar ook in een kleiner formaat. Deze palm zegt vuile luchtdeeltjes om in groene energie en heeft prachtig groene bladeren. De plant is enorm sterk en heeft maar weinig verzorging nodig.


Het is de ideale grote kamerplant voor bij u thuis. Deze grote kamerplant heeft grote , ronde bladeren met gaten. De gatenplant is een tropische, grote klimmer met een vrij simpele verzorging. De spathiphyllum is dé zuurstofplant onder de zuurstofplanten en daarnaast de ideale kamerplant voor mensen zonder groene vingers.


De kamerplant staat het liefste op een niet al te zonnige plaats, een plek voor een raam aan de noordkant is ideaal. Prachtige grote kamerplant met langwerpige groene bladeren. Deze plant heeft een stam die uitloopt in waaiervormige bladeren. Door zijn rode kleine stekeltjes aan de bladeren heeft hij een uniek uiterlijk en is geschikt voor elk interieur.


Kamerplant met grote groene bladeren

Wil jij deze plant voor in de woonkamer bestel hem dan online bij 123planten. Wie kent deze populairste grote kamerplant niet? Kentia palmen, bonsais en cactussen. Ideaal wanneer je dus geen groene vinger hebt! Het aanbod op onze website varieert van groene kamerplanten met kleine bladeren tot planten met hele grote bladeren.


De Anthurium is een klassieke groene kamerplant die in veel huishoudens is terug te vinden. Met name de bladeren vallen meteen op. De bladeren kunnen zelfs scheuren, wat geen enkel probleem is voor de plant zelf.


Kamerplant met grote groene bladeren

Monstera is een opvallende plant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts