donderdag 6 augustus 2015

Gardena uitschuifbare heggenschaar

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gardena heggenschaar op Vergelijk. Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen.


Duitse kwaliteit voor de laagste prijs. Gebruikers vinden deze telescopische heggenschaar handig in het gebruik en degelijk aanvoelen.

Ook zijn lage prijs is voor gebruikers een pluspunt. Telescopische heggenschaar elektrisch HighCut 48. Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven. GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud.


Door de lichtgewicht telescopisch verstelbare steel kom je zonder kracht te zetten op lastig te bereiken plaatsen. Met een maximaal bereik van 3m is een hoge heg voortaan geen probleem meer. Een telescopische heggenschaar of stokheggenschaar is ideaal om hoge heggen veilig te snoeien.


Door de uitschuifbare steel en draaibare kop kun je gemakkelijk en snel de bovenkant van een heg snoeien zonder ladder. Ook lage struiken en heggen zijn met een heggenschaar op steel makkelijk te bereiken zonder te hoeven bukken.

Het onderhoud van een heggenschaar op benzine. Er zijn veel voordelen verbonden aan een motor heggenschaar. Allereerst bezit dit model heggenschaar een krachtigere motor dan een elektrische of accu heggenschaar.


Hiermee houd je zelfs de grootste heggen netjes. Om in de juiste positie te snoeien, kunt u de kop kantelen. Zo kunt u ook de bovenkant van de heg nauwkeurig en comfortabel. Bijzondere kenmerkenDe GARDENA accu- heggenschaar ComfortCut is ideaal voor het snoerloos en comfortabel snoeien van jonge heggen en struiken.


De accu heggenschaar is zeer licht en gemakkelijk in gebruik en werkt prettig dankzij de snijlengte van cm. U kunt met deze schaar takken met een diameter tot mm snoeien. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 295. Heggenscharen nu al vanaf € 199.


Er wordt een optimale schokabsorptie gegarandeerd door de geïntegreerde Technogel-gelpads in de handgrepen en de aanvullende buffers met elementen van zachte kunststof. Voor de laagste prijs op Beslist. Als u binnen uw bereik snoeit, ziet u met minder lengte net iets beter wat u doet. De kop is kantelbaar zodat je ook de bovenkant van de heg goed kunt snoeien. Met de uitschuifbare steel heb je een bereik tot meter.


De draaibare kop maakt deze heggenschaar geschikt voor zowel de bovenkant van een heg als de bodembedekkers in je tuin. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Door de lange, stevige messen met golfsnede kunt u licht en efficiënt snoeien. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts