dinsdag 25 augustus 2015

Elho brussels diamond

Voor 23:bestel morgen in huis. Bekijk Hotel Diamant en boek voordelig op TUI. Onbezorgd genieten met TUI! Kies uit producten vanaf € 80. Nu gratis verzending en retour!


The brussels diamond oval has the ideal proportions for combining several houseplants.

Besides, its oval shape is perfect for a narrow side table or windowsill. The beautiful lustre gives the pot a sophisticated touch. De brussels diamond round high is een strak vormgegeven bloempot van hoge kwaliteit waarin bloemen en planten tot hun recht komen. Het slanke en elegante model met een mooie glans geeft de pot een stijlvol tintje. De elho bloempot is waterdicht en hierdoor kan je hem gerust op jouw houten vloer zetten zonder dat er kringen op komen: handig!


Inspelend op de trend van het toepassen van (hoog)glans in het interieur, denk hierbij aan: hoogglans keukens,. Door de aantrekkelijke kleur, de stemmige vorm en de hoogwaardige kunststof is deze plantenbak universeel inzetbaar. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Maak je huis gezelliger en creëer je eigen stijl met onze mooie brussels diamond round.

De diamond finish geeft de potten een prachtige glas: eigentijds, stijlvol en luxe. Hierdoor is de brussels diamond round dan ook geschikt voor iedere plek in jouw huis: de tafel, de vloer, of zelfs de vensterbank. Elho brussels diamond round.


Dat is niet zo verwonderlijk, want het aanbod is enorm. Net als het gebruiksgemak trouwens. Van mat tot hoogglans, laag naar hoog, extreem groot tot lief klein: het is allemaal mogelijk. Hoe breed het kleurrijke aanbod ook is, het is altijd typisch brussels : kunststof, fris, modern en tijdloos.


De mooie glans geeft de pot een stijlvol tintje. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Het glanzende oppervlak weerspiegelt de schoonheid van de bloemen.


Bovendien geeft het extra hoge model de orchidee een zekere elegantie en zorgt het voor betere ventilatie, meer licht en een goede bewatering van de wortels. ELHO - brussels diamond rond 16cm lovely red. Van het merk elho Het gaat om één artikel, tenzij.


De kunststof overpot is stevig, de stemmige kleuren en luxe diamantcoating laten kleurrijke planten echt tot hun recht komen. Brussels diamond rond hoog 40cm oyster pearl. Dankzij de hoogglanslegering lijkt het materiaal op keramiek.


De elho brussels diamond round high is een prachtig vormgegeven bloempot in een elegante vorm en mooie glans.

Vervaardigd van lichtgewicht kunststof, waardoor je de pot makkelijk kan optillen en verplaatsen. Door de hoge vorm en al jouw favoriete bloemen en planten zal deze bloempot een aanwinst zijn voor ieder interieur. Deze bloempot is waterdicht waardoor je hem gerust op de houten vloer kan zetten: handig! Op Voorraad Voor 16:bestel morgen in huis.


De bloempot is rond van vorm en heeft een glanzend oppervlak. Verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit in diverse maten. Al jaren Ervaring Speciale beschermende verpakking Bestel nu online!


Deze brussels oval heeft een hoogwaardige kwaliteit en een trendy ovale vorm. De pot past in ieder interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts