woensdag 19 augustus 2015

Gevogeltestomer weber

Gevogeltestomer weber

Specialistisch advies nodig? Bekijk ons unieke assortiment stomers. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Kies uit 2producten vanaf € 50. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Dit is niet zomaar een gevogeltestomer.


Dankzij het veelzijdige, 2-in-ontwerp van de Gourmet BBQ System gevogeltestomer kunt u het gevogelte en de bijgerechten tegelijkertijd grillen. Bereid een krokante en toch sappige kip in het midden, terwijl de groenten aan de rand gaar worden. De gevogeltestomer zorgt voor een knapperige buitenkant en sappig, mals vlees. Zet een blikje van 3ml van uw lievelingsbier of favoriete drankje in de middenring en schuif de kip over het blikje. Het opzetstuk zorgt voor een heerlijke garing met een knapperige buitenkant.


Het middenstuk is namelijk afneembaar, daardoor kunt u bijvoorbeeld ook groenten bakken. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Met de gevogeltestomer bereid je overheerlijke malse kip met een krokante buitenkant. Tevens geschikt om groenten of snacks gelijktijdig te bereiden.


Met deze gevogeltestomer ben je verzekerd van een lekker knapperig velletje aan je kip en ander gevogelte. De accessoire bestaat uit een aluminium schaal met anti-aanbaklaag, een houder en een kap. In het reservoir kunnen bier, wijn of kruiden worden toegevoegd.


Dit zal in het vlees trekken en zorgen voor een nog lekkerdere smaak. Een heerlijke, knapperige kip zo van de barbecue met deze RVS gevogeltestomer. Ook geschikt voor de buitenkeukens! Door een lekkere bier of wijn in het opzetstuk te gieten alvorens uw gevogelte erop te plaatsen, wordt het vlees van binnenuit gaar gestoomd.


Voor de perfecte bereiding van gebakken kip of ander gevogelte. Geschikt voor alle houtskoolbarbecues vanaf 57cm. Gevogeltestomer voor knapperige gestoomde kip van de barbecue. In het midden van de gevogeltestomer kunt u vloeistof, bijvoorbeeld bier, toevoegen. Kip op weber gevogeltestomer , Vul de gevogeltestomer met wat bier en doe de overige ingredienten erbij.


De kip licht met olijfolie bestrijken en kruidt de kip binnen. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Eendenborstfilet, Italiaanse patrijs of Ghanese kip: het is allemaal geen probleem. Twee-in-één ontwerp gemaakt van roestvrij staal met afneembaar opzetstuk voor een kip.


Heerlijk gaar met een knapperige buitenkant. Roestvast stalen gevogelte stomer geschikt voor het Weber Gourmet BBQ System. Voor een overheerlijk malse kip met een krokante buitenkant. Ook ideaal voor de gelijktijdige bereiding van groenten. Alle Weber Barbecue accessoires uit.


Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Een knapperig stuk kip dat eet je niet iedere dag. Eenmaal in je bezit vlieg je naar de winkel en pak je een hele kip uit het schap. Je plaatst de hele kip gemakkelijk op de houder en met de grote handgrepen zet je de gevogeltestomer op je barbecue. Met de Weber gevogeltestomer maak je een knapperige kip op de barbecue.


Plaats bijvoorbeeld een blikje bier in de houder voor een extra sappige kip. Deze Weber Original gevogeltestomer kun je uitstekend inzetten tijdens de bereiding van knapperige kip van de barbecue. De stomer is geschikt voor alle brikettenbarbecues van Weber vanaf cm. Ook in combinatie met de gasbarbecues vanaf de Weber Q 3kun je de stomer gebruiken. Mals van binnen, krokant van buiten.


Gevogeltestomer weber

Zo eet jij je kip of kalkoen het liefst. Maar om je gevogelte zo te krijgen, dat is geen eitje. Je plaatst gemakkelijk een hele kip op de houder en met de grote handgrepen zet je de gevogeltestomer in het GBS rooster van je Weber barbecue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts