dinsdag 22 september 2015

Basalt split zwart

Basalt split zwart

Bespaar nu met GigaGunstig! Zoek naar basalt split op de nieuwe KensaQ. Basalt split is de meest populaire splitsoort op dit moment! Door de donkere kleur grijs (antraciet, in natte toestand vrijwel zwart ) is deze split te combineren met vele andere kleuren en materialen! Basalt is afkomstig uit vulkanische gebieden en is ideaal voor het verharden van een oprit of parkeerplaats.


Basalt split zwart

Het split kunt u met gemak toepassen op erven, parkeerplaatsen en opritten. Vraag een prijs aan met uw postcode. Met grindstabilisatie maakt U de oprit ook spoorvrij en prettig beloopbaar.


Bestel een volle bigbag basalt split of kilo zakgoed. Grijs- zwart basaltsplit is tijdloos en daardoor erg populair. De maat tot mm wordt het meest gebruikt voor de oprit. Bestel dan grindmatten mee, zo blijft het grind goed liggen. Daarnaast bieden we basaltsplit in andere maten.


Basaltsplit of -grind is afkomstig uit vulkanische gebieden in Duitsland. Kies tussen meer dan miljoen vakantiehuizen en bespaar op uw boeking. Brows En Ontdek Nuttige Resultaten! Slimmer Zoeken Naar basalt split kopen. Vergelijk alle aanbieders op Zoover.


Split is beoordeeld met een 9. Plaats de bigbag in de winkelwagen, toets uw postcode in zodat de transportkosten verschijnen. Zwart Basalt Grind 8-mm Siersplit Basalt is vanwege de hardheid van de steensoort geschikt voor het verharden van tuinpaden en opritten. Het fijne aan siergrind is dat het enorm veel mogelijkheden met zich meebrengt. Vulkanisch stollingsgesteente dat in Nederland veel gebruikt wordt. Het beste doet u dit in zowel droge als natte toestand en legt u in het grind een euro muntstuk of.


Mini bigbag basalt split zwart 8-11mm. Voorraad aanbieding weg=weg staan momenteel nog 3. Wij raden u aan om in dat geval zorg te dragen voor een sterke ondergrond en zeker gebruik te maken van splitplaten. Zo kun je grind gebruiken als tuinpad of oprit, maar ook kunnen de kiezels een decoratieve functie hebben. Het grind is door de hele tuin te gebruiken en kan verschillende doeleinden hebben. Populair antracietkleurig gesteente, staat prachtig in allerlei tuinen.


Voordelig en snel leverbaar. Prijs is losgestort per ton. En in big-bag vanaf 500kg. Prachtig donkergrijs split. Dit split past in iedere tuin en is geschikt voor oprit of parkeerplaats.


Basalt split zwart

U heeft dus totaal 1mgrind of split nodig voor uw voortuin in dit geval. Het is zeer hard en enorm slijtvast en is daardoor ideaal voor plaatsen met zware belasting. Zwarte basalt split komt uit steengroeves, heeft daardoor puntige vormen en zal minder wegrollen op uw oprit of tuinpad dan grind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts