donderdag 24 september 2015

Gardena drip systeem

Gardena drip systeem

Gardena Micro Drip System Verkrijgbaar Bij Haxo. Alle merken tuinslangen op Beslist. Keuze uit meer dan 2tuinslangen. GARDENA Drip Systeem prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De gepatenteerde “Quick and Easy” buisverbindingstechnologie en het grote bereik helpen u bij het bevestigen van het systeem , de installatie en de conversie. Mogelijkheden voor automatisch bewateren. De belangrijkste schakel is het hoofdapparaat. Hiermee verlaagt u de waterdruk tot het niveau dat voor een geleidelijke irrigatie nodig is. Je begint altijd bij een (buiten)kraan in de tuin of een kraan in jouw schuur of garage.


Op deze kraan plaats je een watercomputer zodat je precies kunt instellen op welke momenten je water wilt geven. De drukregelaar zorgt ervoor dat het systeem op de juiste druk werkt. Hiermee wordt gezorgd dat de waterdruk over het gehele systeem hetzelfde is. Mocht er bij de startset geen computerzitten, dan kan je er alsnog een aanschaffen en deze voor het systeem zetten. Bestel je je producten op werkdagen voor 12:uur dan worden deze de volgende dag al bij je bezorgd.


Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Het zorgt met druppelaars voor de precieze bewatering van planten in de pot en plantenbakken. Het bevat de componenten voor de precieze irrigatie van nog eens plantenbakken.


Indien het systeem wordt gecombineerd met een regenton of ander licht verontreinigd water is dit apparaat een must. Je kan het systeem helemaal zelf samenstellen, of beginnen met één van de verschillende startersets. Dit systeem zorgt ervoor dat uw bloemen en planten zeer gelijkmatig de juiste hoeveelheid water toegediend krijgen. Otto-Duborg-Byggecenter Harrislee 96views. Als je kiest voor druppelbewatering dan wordt er zeer weinig water verbruikt.


Niet voor niets is dit één van de zuinigste manieren van bodem irrigatie. Grootste keuze, de laagste prijzen. Dankzij de metalen punt kan de aanvoerbuis nauwkeurig worden doorboord. Druppelaars, bijv gelijksoortige als die van gardena : Netafim Wp of Turbo-key (zijn er veel meer, evt kun je ook kiezen voor capilaire druppelaars).


Volgensmij heeft Borsalino enkele van deze drupperlaars getest, ik heb zelf alleen ervaring met de capilaire druppelaars. Daarnaast zijn er ook inline druppel slangen te koop, bijv. Het bereik van de sproeier is ongeveer meter. Na de aanleg sluit je alles aan op één enkele kraan.


Gardena drip systeem

Om vervolgens de tuin te bewateren hoef je alleen maar de kraan aan te zetten. Pas het systeem aan op jouw wensen en geef efficiënt water aan je planten. New adjustable and pressure equalizing drip heads allow for accurate watering of plants requiring different amounts of water.


Er worden nevelsproeikoppen geleverd. Je legt het eenvoudig aan en het systeem zorgt ervoor dat jouw planten precies genoeg water krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts