maandag 21 september 2015

Steigerhout producten

Bespaar tot wel via kies product. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Onze winkel biedt uitsluitend meubelen aan gemaakt van gebruikt steigerhout , vintage steigerhout of nieuw steigerhout.

Kijk rustig rond in onze webwinkel, wanneer u nog vragen heeft horen wij dat graag van u. Onderstaand: tafels geschikt voor binnen en buiten. Wij maken elke tafel op bestelling. Heeft u specifieke wensen? Deze zijn altijd bespreekbaar.


Wanneer u een ander model in gedachten heeft is dit ook altijd mogelijk. NL - Snelle levering, betrouwbare service! Gratis montage in de kamer naar wens.

In onze slideshow ziet u producten die wij in opdracht voor klienten hebben gemaakt, producten uit onze workshops en uiteraard. Alle op deze site getoonde producten dienen als voorbeeld. Er is geen voorraa alles kan worden aangepast. Wij verplaatsen ons graag in uw situatie en denken met u mee.


Wij bieden een ruim assortiment aan steigerhouten meubels en accessoires. Daarnaast vindt u bij ons de mooiste steigerhouten accessoires, zoals lampen, wijnrekken en serveerplanken. Alle SALE producten zijn online in de steigerhout shop te bestellen.


Dit omdat deze artikelen al gemaakt zijn en niet meer kunnen worden aangepast. Wil je iets wat daarop lijkt, vraag dan een offerte aan of kijk op de andere pagina’s. Sommige producten zijn, al dan niet met opties, direct in de shop te bestellen.


Dit doen we omdat steigerhout een unieke uitstraling heeft. Je ziet dat het ‘geleefd’ is en het is ook nog eens duurzaam, dit komt doordat het hout een recycleproduct is. Kijk snel in onze webshop en bestel online onze steigerhouten producten. Wij leveren steigerhout aan de groothandel, meubelmakers en hoveniers. Maar ook als particulier bent u van harte welkom.


Via deze website willen wij u inspireren en informeren over onze verschillende producten en de mogelijke toepassingen.

Wij wensen u veel lees en timmerplezier! Veel in uw afmeting en kleurkeuze. Zie hier de categorieën: kids, huis, tuin, vereniging en kantoor. We hebben lang niet alle producten op de site staan.


Het is de moeite waard om de winkel een keer te bezoeken om de sfeer te proeven. Van oude producten naar nieuwe producten. Op maat gemaakte meubels van steigerhout. Steigerhouten producten en houten producten allemaal op maat gemaakt.


U vindt op onze site tal van voorbeelden van producten die wij maken voor zowel buiten als binnen. Het voordeel van deze manier van meubelmaken is dat alles precies op maat wordt gemaakt, maar tegen een zeer lage prijs! Onze producten variëren van outdoor tuinsets tot winkelinrichtingen.


Meer informatie over onze producten ? De makers van steigerhouten meubelen en accessoires. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan steigerhout. De toepassing van steigerhout. Te denken valt aan een bed van steigerhout , meubels of een eettafel. Zo heb je binnen een handomdraai al het steigerhout voor je project bij elkaar.


Let ook op onze steigerhout aanbieding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts