woensdag 23 september 2015

Laagstam leiboom

Goedkoopste bezorging in NL. Diverse soorten en maten Coniferen. Ook heel geschikt voor hagen. Levering uiterlijk binnen dagen. Laagstam fruitbomen snoeien.


De beste fruitopbrengst verkrijgt u door veelvuldig te snoeien, zodat de boom licht en luchtig blijft.

Dit zijn ideale condities voor de rijping van het fruit. Er zijn verschillende rassen: appel-, peren-, pruimen- en kersenbomen. Fruitbomen laten zich ook gemakkelijk vormen als leiboom. Tegen een muur of schutting in de zon voelt fruit zich meer dan prima thuis. Vaak kunt u zelfs al iets eerder van het fruit genieten vanwege het warmere klimaat.


Belangrijk: Men kan er niet onderdoor wanneer u veel opbrengst wilt, dus is een jaarlijkse snoei noodzakelijk. Leibomen kopen uit onze kwekerij doet u op Bomenenzo. Ons assortiment laagstamfruitbomen.


Wij kopen een enorm assortiment met honderden soorten laagstam fruitbomen.

Dit assortiment bestaat uit de volgende fruitsoorten. Geschikt voor elke tuin en gratis bij u thuisbezorgd. Bloeitijd is midden Vruchten in september. Kleur van de appel is rood.


Deze cultivar is zelfbestuivend. De snoei van een leiboom is ook makkelijker dan van een gewone fruitboom, maar moet goed uitgevoerd worden. Als dit niet gebeurd zal de boom weer uitgroeien tot een normale struik. Wanneer snoei je fruitbomen?


Malus domestica ‘Elstar’ laagstam. De hoogte van de stam is ongeveer tot centimeter. Inclusief rek is de hoogte ongeveer 1centimeter. De takken van de boom zitten bevestigd aan een rek, zodat de takken zich als een echte leiboom. De stamhoogte wordt bepaald op basis van de laagste taken aan de stam.


Het is mogelijk dat nog niet alle etages van de leiboom meteen volgroeid zijn. Leifruit Halfstam heeft een stamhoogte van ca. U kunt de boom hiermee helpen door nieuwe takjes aan de bamboestok te binden. Doe dit bij voorkeur met bindbuis.


Op bestelling ook met andere stamhoogtes leverbaar.

Kenmerken: Heeft rood blad in de zomer. Behoudt bruin blad in de wintermaanden, dit valt er weer vanaf net voordat het nieuwe blad aan de bomen komt. Laat u Leilinde, Leiplataan, Lei beuk of Leiamberboom Gratis thuis Bezorgen (vanaf €15-) of kom. Leipeer - Pyrus communis is verschillende rassen. Expert in exclusieve boomvormen Waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.


Boomkwekerij Johan van Overbeek is expert in het kweken van medium tot grote maten. Een Lei-fruitboom heeft horizontaal geleide hoofdtakken. De Leilaurier is geschikt voor vrijwel elke grondsoort, alleen heeft de boom wel een hekel aan een te vochtige bodem. Alle groenblijvende leibomen kunnen in de jonge jaren last van de vorst hebben.


Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Leiappel, appelboom als leiboom. De leiappel past door zijn vorm in de kleine tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts