donderdag 24 september 2015

Gaas metaal

Vraag bij ons een offerte aan! Gaas van alle merken op beslist. Vind aluminium gaas het nu op Kensaq.


Metaalgaas is bij de Metaalwinkel beschikbaar in a luminium , roestvrijstaal (RVS) , messing en staal. Uw materiaal op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!

Fijn gaas voor een dierenverblijf. Wil je een dierenverblijf maken, zoals een ren voor kippen of konijnen, dan gebruik je bij voorkeur fijn gaas. De mazen van dit gaas zijn klein waardoor er geen kans op ontsnappen is.


Geplastificeerd gaas brengt het risico met zich mee dat knaagdieren aan het plastic gaan knagen. Met dit metalen gaas houdt u alle vliegen en andere insecten tegen. Voor hen is metaal gaas beter. De gaasstukken zijn geschikt voor gebruik achter schoepenroosters en andere ventilatieroosters.


Het metaal gaas is in diverse standaard formaten verkrijgbaar.

Heeft u een afwijkend formaat nodig? Informeer naar de mogelijkheden! Metaalketen heeft een uitgebreid leveringsprogramma geperforeerd metaal. In gebruikelijke uitvoeringen zoals ronde perforatie of vierkante perforatie.


Maar ook bijzondere vormen zoals klaverbla klaverblad en gat, sleuf of ruit. Geperforeerde platen leveren we in uiteenlopende metalen en legeringen. Dit is een zeer sterk en robuust gaas wat ideaal is wanneer u bijvoorbeeld huisdieren heeft. Uw hond of uw kat kan met zijn of haar scherpe nagels niet door het petscreen heen komen! Er ontstaat dus geen schade aan uw horrengaas en uw huisdier kan niet ‘ontsnappen’.


Naast deze verschillende soorten gaas verkopen wij ook toebehoren etc. RVS (roestvrijstaal), messing, koper, glasfibergrijs end. Als de gewenste maaswijdte of draaddikte niet in de catalogus staat, kunt u deze altijd apart aanvragen!


Kies een productgroep van de lijst voor een uitgebreid overzicht. Kabel-Zaandam, een gespecialiseerde service groothandel op het gebied van GEPERFOREER GAAS en STREKMETAAL, is een moderne en solide onderneming, welke is opgericht. De Metaalwinkel is een groothandel in metalen.


Haal vandaag nog gaasje in huis.

Roestvrijstaal gaas met een maaswijdte van mesh 60. Het gaas is geweven en de draden zijn daardoor los van elkaar. Het aantal openingen is de mesh. Dé webshop waar u direct uw type gaas kunt bestellen en laten bezorgen.


Harmonicagaas, kippengaas, volièregaas, gepuntlast gaas. Verzinkt, RVS of groen geplastificeerd. Het vliesmateriaal wordt voornamelijk op de vloer gebruikt of achter een voorzetwand.


Groot aanbod tuinhekken, tuinpoorten, gaas matten, kippengaas, kunsthaag en afschermnetten. En alles op het gebied van staal met doorlaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts