vrijdag 18 september 2015

Canvas dekzeil

Wij zullen uw bestelling, gegarandeer binnen uur gereed maken en verzenden. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Deze stevige afdekkleden van ademend Canvas van 6gr. Deze Canvas kleden zijn geimpregneerd en hierdoor water afstotend (druppels water rollen er zo af!).

Dekzeilen tegen de laagste prijzen. Bij legertenten kunt u ook terecht voor canvas dekzeilen van hoge kwaliteit. De canvas dekzeilen hebben aan de zijkant ogen en zijn leverbaar in diverse afmetingen. Wanneer u een andere maat wenst, is dat uiteraard mogelijk. U kunt telefonisch contact opnemen.


Canvas dekzeil – Een canvas zeildoek (vaak katoen) is een zwaar, robuust materiaal, dat voorzien is van een waslaag om een waterafstotende laag te creëren. Deze zal periodiek opnieuw gecoat moeten worden.

Canvas is een “ademend materiaal”, wat betekent dat er geen vocht zich kan ophopen tussen het dekzeil en het voorwerp dat het bedekt. Een dekkleed of dekzeil is gemaakt van een zware kwaliteit kunststof. Het heeft vaak metalen ogen in de hoeken zodat je het vast kunt maken. Je kunt een dekzeil gebruiken bij het klussen, maar het is bijvoorbeeld ook heel handig wanneer je spullen wilt vervoeren in een aanhangwagen.


Oorspronkelijk is zeildoek ook een behandelde canvas -stof, die waterdicht gecoat of behandeld is. Zeildoek, bestemd als bootdoek, wordt gebruikt als boothoes of voor een huik of bimini. Een goedkoop dekzeil voor korte termijn afdekkingen.


De reden waarom u precies een dekzeil wenst te kopen zal uiteindelijk ook bepalend zijn voor het type dat u in huis zult halen. De scherpste prijs voor AAA-kwaliteit in tentdoek. Outletverkoop door NL-marktleider en grootste tentenfabriek. Wanneer we een dekzeil voor jou boot mogen maken dan kan je de boot op trailer bij ons brengen zodat we hem in onze werkplaats kunnen zetten om het dekkleed te maken.


Wanneer je niet de mogelijkheid heb om de boot te brengen dan kunnen wij ook naar de boot komen om de maten op te nemen en later het dekzeil te monteren. Canvas twist fasteners Materiaal: Nickel – koper verchroomd. HG zonnescherm, dekzeil en tentenreiniger reinigt eenvoudig en snel zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, strandschermen en canvas (dek)zeilen.


Het is een zwaar canvas dekzeil van militaire kwaliteit en was niet.

We gebruiken cookies om het aantal klanten op onze webshop te meten. Wil je meer informatie over onze cookies klik hier. De online Zeildoek winkel voor de hobbyist en de pro zeiler, scherpe prijzen, kwaliteit en snelle levering. Canvas werd gebruikt voor (dek)zeilen, zonneschermen en dergelijke.


In deze toepassingen is het grotendeels vervangen door synthetische materialen. Canvas wordt tegenwoordig ook wel weer voor tassen en kleding gebruikt, maar dan wordt het materiaal meestal gewoon hennep genoemd. HG zonnescherm-, dekzeil - en tentenreiniger (5ml) vergroten: Omschrijving Met HG dekzeil -reiniger reinigt en verfrist u diverse oppervlakken van doek of canvas. De handige spuitbus maakt het reinigen van o. Het rubberboot dekzeil is speciaal voor rubberboten. Ze zijn vlak en hebben geen bolling.


Naast verschil in kleur zit er ook een verschil in kwaliteit. Het Winterkleed is rechthoekig en vlak. Dit heeft geen bolling, het kan op maat om uw boot worden heengevouwen. Het dekzeil is ook ideaal voor gebruik als bodembedekker op bijvoorbeeld de camping. Dit dekzeil is waterdicht en heeft een oppervlakte van circa m. Afdekzeil of bouwzeil nodig?


Bij ons vindt u een breed gamma aan dekzeilen. De lente komt langzamerhand in zicht en dan wordt het weer tijd om te gaan varen. Uw dekzeil heeft de hele winter gezorgd dat de boot droog is gebleven maar zal best wat te verduren hebben gehad.


Dus is het tijd voor een lentebeurt waardoor deze weer als nieuw is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts