woensdag 16 september 2015

Onkruid bosmaaier

Bestel direct in onze webshop! Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct.

Alle bosmaaiers vind je op beslist. Dat kan met een krachtige bosmaaier , in combinatie met een onkruidborstel met staaldraadstrengen. Deze effectieve en ecologisch verantwoorde manier van onkruidbestrijding m. Verantwoord onkruid verwijderen dus zonder de bodem en het grondwater te vervuilen.


Een onkruidborstel kunt u op bijna alle bosmaaiers bevestigen. Het is hierbij van belang dat u een bosmaaier met een rechte buis heeft. Daarnaast is het belangrijk dat de bosmaaier genoeg vermogen heeft, en dat u de juiste onkruidborstel voor uw bosmaaier aanschaft.

De ideale oplossing wanneer u geen gif of andere bestrijdingsmiddelen wilt gebruiken. Omdat een onkruidborstel veel zwaarder is dan de standaard draadkop of het mes van uw bosmaaier is er een eis aan uw machine. Onkrui overal waar je het liever niet ziet, steekt het de kop op. Met een bosmaaier of grastrimmer pak je het op een milieuvriendelijke manier aan. Een bosmaaier of onkruidmachine met kunststof plukken is, naast de onkruidborstel met kunststof segmenten voor de grote veeg- en onkruidmachines, hét alternatief voor een borstelkop met de staalkabelplukken!


Bosmaaier, grastrimmer of kantenmaaier. Ze zijn een stuk lichter en is dus minder inspannend en belastend bij het verwijderen van onkruid. De letec onkruidborstel lokb5is geschikt voor het verwijderen van onkruid en vervuiling van verharde wegen,.


Euro octo onkruid -kop voor op de bosmaaier. Onkruidborstel 200mm voor bosmaaier universeel. Wilt u snel onkruid verwijderen maar daarvoor geen gif of andere middelen gebruiken dan is deze onkruidborstel zeker een uitkomst. De metalen borstelkop is eenvoudig op uw bosmaaier te monteren zoals u ook een maaimes monteerd. De staaldraadborstel heeft een diameter van 200mm.


Met deze universele bosmaaier verwijderdt u gemakkelijk onkruid tussen klinkers, stoepranden en uw oprit. Door middel van deze onkruidborstel kunt u voortaan op een verantwoorde manier onkruid verwijderen met behulp van uw bosmaaier. U hoeft dus voortaan geen gif meer te spuiten!

Zeer krachtige bosmaaier , een perfect alternatief voor gewone 2-takt bosmaaiers. Soepeler en zuiniger in gebruik met meer kracht. De GartenMeister GM 4T-7benzine bosmaaier is een onmisbaar apparaat in elke tuin.


De bosmaaier zal je veel tijd schelen in het onderhouden van gazons, struiken en ander groen. Taken die vroeger uren lang duurde. Doorgaans hebben de bosmaaier op benzine het hoogste vermogen en zijn daarom het meest geschikt voor het zware werk zoals het maaien van een grote oppervlakte onkruid. Wil je een bosmaaier met accu kopen om onkruid te maaien ga dan zeker voor een model van volt. Hou er wel rekening dat de kleinste accu’s maar een halfuur meegaan.


Hoog gras, onkruid in bijvoorbeeld een sloot of gracht naast je huis? Onkruid of overtollig gras is zo weggewerkt met dit toestel. De telescopische steel is op maat in te stellen en kan lang genoeg zijn, ook voor grote mensen. Met de bosmaaier kunt u plaatsgewijs onkruid verwijderen op paden en trottoirs en met de elektrische versie verwijdert u direct de groene aanslag op tegels, vlonders of stenen. Een geschikte bosmaaier die makkelijk te bedienen is, is bijvoorbeeld de Michaelis KM12.


Benzine bosmaaiers voor uitgestrekte grasvelden en landschappen en het verwijderen van onkruid. Vind uw STIHL bosmaaier bij een dealer in de buurt! Gebruiksvriendelijkheid is de graadmeter voor een machine met een borstelkop voorzien van (blauwe of gele) kunststof plukken. De kunststof bezetting zorgt ervoor dat de kop van de machine een stuk lichter is waardoor het verwijderen van onkruid minder inspannend en belastend is. KOTI zet letterlijk de mens centraal en stelt ergonomie voorop.


Wist je dat je je bosmaaier en combitool ook kunt gebruiken om je stoep, oprit of tuinbestrating er razendsnel piekfijn uit te laten zien? Het gedraaide staaldraad van de borstel verwijdert moeiteloos al het onkruid – je hebt dus geen schadelijk gif meer nodig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts