donderdag 3 september 2015

Reiger wegjagen

Reiger wegjagen

Deze reiger is onderdeel van de reigerfamilie, die uit soorten bestaat. Naast de blauwe reiger zijn er in Nederland ook nog de grote zilverreiger, de kleine zilverreiger, de purperreiger, de roerdomp, de woudaap en de kwak. De blauwe reiger is dol op vis en vlees, maar eet daarnaast ook insecten.


Reiger wegjagen

Een reiger is zeer snel, hij kan zelfs onze windes vangen. Willen we niet het bezoek van een reiger krijgen, dan moeten we ervoor zorgen dat als hij naar de vijver toeloopt er op zijn pad een hindernis wordt gebouwd. Als u de reiger bij de vijver gesignaleerd heeft wordt het tijd om maatregelen te nemen. Daarbij moet u weten dat de reiger een beschermde vogel is.


Vangen en of doden is dus verboden. Herhaald bezoek van een reiger kan leiden tot grote schrik en soms regelrechte wanhoop van de vijverbezitter. Vissen vormen namelijk het hoofdmenu van de reiger , maar hij eet hij ook kikkers, salamanders, insecten en wormen, jonge vogels en ook wel kleine zoogdieren als mollen, ratten, muizen en zelfs jonge konijnen. Als u veel overlast heeft van reigers wilt u daar natuurlijk iets tegen doen. Iedere keer de reiger wegjagen als hij verschijnt is geen doen.


Ze halen je mooie goudvissen, voorns en kleine kooikarpers moeiteloos uit het water. Je kunt voorkomen dat ze je vijver leegvissen door ze te verjagen. De reiger is een bedreigd diersoort. Eenmaal ze jouw vijver weten te vinden komen ze dagelijks. Velda Pond Protector reiger verjagen.


Kortom door het spannen van ongevaarlijk schrikdraad wordt tegengegaan dat reigers de vijver kunnen benaderen. En hierdoor kostbare vissen uit de vijver worden gevangen. Hieronder vind je een aantal tips die je kunnen helpen, een reiger uit de vijver te houden. Visdraad over de vijver spannen. Reiger uit de vijver houden.


Wanneer een reiger bij het landen al wordt gestoor zal hij hopelijk zijn poging staken en op een andere plaats voedsel gaan zoeken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van het systeem zullen naar dit adres verzonden worden. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen.


Dit terwijl de hond net niet in de top staat. Hoewel reigers zeer mooie dieren zijn, zijn het niet al te beste maatjes van vijverliefhebbers met vissen. Dat is opvallend aangezien hondenpoep weer wel een enorme overlastgever is.


Vogels uit uw tuin of van uw erf verjagen of weren kan op verschillende manieren. Wij bieden diverse methoden aan van verjagers tot imitatie vogels. Boeren werken al zeer lang met deze beproefde methode door het ophangen van geschoten kraaien. Deze gaan na enige tijd ontbinden, stinken en vallen uit elkaar.


De steenmarter zorgt op steeds meer plaatsen voor overlast en drijft velen tot wanhoop. Meestal gaat het gepaard met hoge kosten om schade te verhelpen. Vogelbescherming Nederland: bescherming van in het wild levende vogels, vogels kijken, meer vogels in uw tuin, vogelgids en deskundig advies optiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts