dinsdag 15 september 2015

Mood tuinmeubelen

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinmeubelen: Vraag uw korting aan. Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Buiten vloerkleden zijn geschikt voor in de tuin of serre. Beschikbaar in diverse stijlen.


Mood tuinmeubelen

Liefhebbers van de Mood tuinmeubelen zeggen allemaal hetzelfde: het zit heerlijk. Dat kan ook niet anders, want het merk besteedt veel aandacht aan het uiterlijk, de kwaliteit en het gebruikscomfort. Het Nederlandse design komt naar voren in het materiaalgebruik. Zo zijn de tuinmeubelen gemaakt van RVS en weerbestendige stof. Mood buitenmeubelen is een puur Nederlands design, ontworpen en gemaakt in Nederland.


Wij besteden veel aandacht aan het uiterlijk, de kwaliteit en het gebruikscomfort van onze producten, welke resulteert in prachtige meubelen die u veel gemak en gebruiksplezier bieden. Bij Katei bieden wij u een exclusief assortiment aan moderne luxe tuinmeubelen en accessoires. Koop of Verkoop mood op Marktplaats.


Mood tuinmeubelen

Design, luxe en comfort zijn onze uitgangs punten. Het luchtige design van de Mood collectie en de warme combinatie van teak en handgewoven vlechtwerk, creëert instant sfeer op uw terras. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen.


De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. De meubelen van Mood geven de tuin een extra dimensie. Buitenkoken wordt een steeds belangrijker gegeven in de tuin het aanleggen en ontwerpen van buitenkeukens is een van de facetten van het werk van paul Weijers tuinstyling.


De loungemeubelen worden door paul weijers ontworpen en worden in de werkplaats van MOOD buitenmeubelen gefabriceerd. Loungeset Gardini Reno is een grote comfortabele loungeset waar u met heel de familie in kan relaxen. Deze 16-delige set werd opgebouwd uit stukken.


Het belgische Tribù is gespecialiseerd in exclusief, high-end buitenmeubilair. MMooD is het jonge Belgische designlabel dat gekend staat voor zijn unieke, innoverende designobjecten met een sterk verhaal. Een verfijnde, elegante stijl wordt gecombineerd met een passie voor innovatieve. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie!


Altijd de laagste prijsgarantie. Het aluminium frame is luchtig en licht in gewicht. Daarnaast is het materiaal onderhoudsvriendelijk en zeer duurzaam. Geniet nog meer van je tuinmeubelen met mooie tuinkussens Diverse merken, o. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Grootste meubel aanbod online!


Bankstellen - Bedden - Stoelen. Zoek naar tuin meubelen op de nieuwe KensaQ. Dankzij onze grote collectie meubels, scherpe prijzen en snelle levering slaag je altijd. Prima tuinmeubelen aan een prima prijs.


Online bestellen is eenvoudig: binnen enkele minuten is de bestelling voltooid en verzonden, waardoor wij aan de slag kunnen om zo snel mogelijk te leveren. Loop u tegen vragen aan bij het bestellen? Netjes verpakt en snel bezorgd. Tuinstoel van donkergrijs aluminium, teakhouten armleggers en zitting en rug van kunststof strips. Er is voor deze stoel een pakket verkrijgbaar met strips (verdeeld over kleuren) zodat u de stoel een andere look kunt geven!


In onze tuinmeubelen collectie vind je onder andere mooie krukken en tuinbanken. Bestel nu de mooiste en voordeligste meubelen van Nederland! Al deze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en rotan. Onze tuinbanken zijn allen met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats op Texel.


Dit zorgt ervoor dat onze tuin collectie duurzaam is en van stevig materiaal vervaardigd. Een van de redenen hiervoor is het vlechtwerk van Tricord rope, dit is een milieuvriendelijke en weerbestendige vezel. Deze Tribù stoelen en de sofa bevatten een onderstel en zitting van teak en een leuning van rope. De Mood Loungeset met Chaise Longue zorgt er door de hoogwaardige Sunbrella.


De Tribù Mood tafels zijn volledig uit teak. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Kom daarom ontspannen sfeer proeven en onze Mood Sunbrella collectie uitproberen in onze showroom van 35.


Mood tuinmeubelen

Onze adviseurs nemen graag de tijd om met u mee te denken over uw wensen en u een passend advies te geven. In The Mood Tuinkussens koop je eenvoudig online bij bol. Veel van onze Sunbrella tuinmeubelen hebben wij op voorraad in onze voorraadkelder van 60. Tribù vertaalt uw liefde voor een warm interieur naar uw eigen terras.


De buitenmeubelen hebben een combinatie van RVS en weerbestendige stoffering, voor optimaal gemak en comfort. BeachTuintafel Mood Aluminium Teak. Buiten leven beperkt zich al lang niet meer tot een tuintafel en stoelen.


En voor extra gemak zijn hoezen op maat beschikbaar. Leverbaar in diverse kleuren en maten. MANUTTI MOOD De Mood collectie van Manutti kenmerkt zich door het gebruik van het bekende wicker. Deze all weather draad is van kunststof, maar zo gemaakt dat het een natuurlijke uitstraling heeft.


Ga voor een mooie tuinmeubelset of juist een tuintafel met tuinstoelen. Hou je van een rustieke of landelijke sfeer, dan zijn houten tuinmeubelen een goede keuze. De frames van de meubelen zijn van rvs, voorzien van een electropolish. Met aluminium tuinmeubels creëer je een meer moderne look. Wil jij je tuinmeubelen graag netjes houden, dan kun je het beste een tuinmeubelbeschermer gebruiken.


Online te bestellen én te bewonderen in onze showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts