maandag 14 september 2015

Glijbaan rvs

Bekijk snel het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. Uw droom glijbaan voor een top prijs - Meer dan 260. Vergelijk verhuurbedrijven. Met deze RVS aanbouw glijbaan kan de speeltoren uitgebreid worden tot een echte avonturen speelplaats.


Ook verkrijgbaar in de volgende platformhoogtes: tot. Kunststof Glijbaan Kunststof glijbanen hebben wij zowel in aanbouw voor speeltoren of een plateau. Uiteraard kunt u de kunststof glijbaan ook gebruiken als taludglijbaan.


De kunststof glijbaanhoogten beginnend vanaf cm. Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats. Op zoek naar een Glijbaan ? Glijbanen koop je eenvoudig online bij bol. Wanneer u kiest voor een glijbaan , dan kiest u voor veel speelplezier voor kinderen.


Glijbaan rvs

In eerste instantie zullen ze voorzichtig naar beneden gaan. Koop en verkoop glijbaan rvs eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Wat dacht u van een rvs glijbaan , een hilarische familieschommel of een uitdagend klimrek? Bij Van Besouw Metaal is dit mogelijk en nog heel veel meer.


U kunt zich natuurlijk voorstellen dat het voor een metaalbedrijf geen probleem is om bijvoorbeeld een geschikte rvs glijbaan te maken. U kunt bij ons online een offerte aanvragen voor een glijbaan. Kies uit producten vanaf € 390.


Glijbaan rvs

RVS glijbaan of kunststof glijbaan kopen. De zijwangen zijn in diverse kleuren leverbaar. De hoogte van de glijbaan is 1cm. Als opvallende attractie of om snel te evacueren bijvoorbeeld!


De Hy-Land glijbaan is goed voor uren speelplezier! Hij is gemaakt van RVS waardoor hij onderhoudsvrij is. Losse RVS aanbouw glijbaan voor een platform hoogte van 1. Montage aan het platform Specificaties.


Profiteer direct van de goedkope aanbiedingen. Glijbaan rvs voor speeltoestellen 250cm koopt u bij Intergard Scherpe prijzen Uitstekende kwaliteit Meer dan 10. Jos van Zutphen, directeur van De Wijde Werel verwees de uitvoerende partij Kompaan BV door naar RVS NON FERRO. Wij maakten vervolgens een ontwerp dat we lieten keuren door TÜV Nederland.


Speelgoed van bekende merken o. Na de goedkeuring in augustus namen we het speeltoestel in productie. De gebeitste glijbaan is uitgevoerd in rvs 3en staat garant voor jarenlang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts