vrijdag 11 september 2015

Besproeiingscomputer

Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot aanbod tuinartikelen online! U beslist zelf wanneer en hoe vaak u uw planten water geeft. Daarna zorgt de besproeiingscomputer voor het besproeien van uw tuin. Er is een geschikt model beschikbaar voor elke behoefte.


Besproeiingscomputer

Handig, bijvoorbeeld tijdens vakanties en weekendjes weg. Deze besproeiingscomputer kan zo ingesteld worden dat het besproeien volledig automatisch gaat, zelfs als je niet thuis bent. Op onze website maken wij gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Zo maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie. Het is zelfs mogelijk om de besturing geheel via de bodemvochtigheidssensor te laten lopen.


De frequentie is op of keer per dag te zetten en dit is dan weer dagelijks of iedere 2e, 3e of 7e dag uit te voeren. The besproeiingscomputer wordt direct op de kraan aangesloten en bestuurt de besproeiing betrouwbaar volgens de geselecteerde starttijd en tijdsduur. Dit betekent dat u zich geen dag meer zorgen hoeft te maken over de besproeiing, ook niet als u op vakantie bent.


Besproeiingscomputer

Handig: afneembaar bedieningspaneel zodat u de instellingen eenvoudig kunt wijzigen. Op deze computer kan je maximaal drie verschillende planningen instellen. Besproeiingsbesturing koop je eenvoudig online bij bol.


Dan is het belangrijk dat u controleert of u het juiste bewateringssysteem met de juiste computer combineert. U kunt de belangrijkste specificaties van elke besproeiingscomputer lezen op de productpagina van Haxo. Gardena besproeiingscomputer kopen.


Koop je besproeiingscomputers online bij Alternate. Dat kan met een meerkanaals besproeiingscomputer. Met deze computer kunt u bijvoorbeeld het gazon, de plantenbakken en het terras los van elkaar bewateren. Het systeem werkt eenvoudig: je sluit de Smart gateway (exclusief) aan op je router waarna deze contact maakt met de besproeiingscomputer.


Het apparaat werkt op batterijen, kan direct op de kraan worden aangesloten en kan eenvoudig worden bediend via een innovatieve roterende knop voor de selectie van een programma en het bevestigen ervan. Je kan maximaal drie verschillende planningen instellen. Bedien het apparaat makkelijk met de draai- en drukknop en de duidelijke display.


De computer werkt op batterijen en sluit je direct aan op de kraan. Voor 16:uur bestel is morgen in huis. Hozelock Easy drip universele flexileiding meter mm. De besproeiingsdagen en cycli kunnen afzonderlijk worden geselecteerd. XL Automatische Irrigatie Water timer.


V alkaline batterijen (Let op: de Smart Gateaway en de batterijen zijn niet inbegrepen). Om met de besproeiingscomputer aan de slag te gaan is het dus cruciaal om de gateaway al in huis te hebben. De GARDENA besproeiingscomputer Select zorgt voor automatische en tijdbesparende besproeiing, ook als je niet thuis bent. Met behulp van de GARDENA besproeiingscomputer kan de besproeiing flexibel en individueel worden ingesteld. Er kunnen maximaal drie verschillende en onafhankelijke planningen worden gemaakt.


Vind jouw specifieke model en download de handleiding of bekijk de veelgestelde vragen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts