dinsdag 1 september 2015

Pefc gecertificeerd

Hiervoor heeft PEFC Chain of Custody certificering: een certificaat voor bedrijven in de handelsketen die daarmee garantie geven dat hun producten uit een PEFC-gecertificeerd bos afkomstig zijn. Om garantie te geven dat een product uit een. Je kan dat kenbaar maken naar klanten door het PEFC logo op.


Bij PEFC - gecertificeerd bosbeheer blijft het bos in stand en. PEFC -gecertificeerde boseigenaren houden hun bosareaal in. Jouw bedrijf heeft een “PEFC Chain of Custody” certificaat.


Help ook mee het bos te behouden. Het logo mag bij beide keurmerken op het gecertificeerde product staan, als minimaal van het materiaal uit gecertificeerd bos komt. We gebruiken verschillende externe cookies om functies voor sociale media aan te bieden en om ons verkeer te.


Pefc gecertificeerd

Wilt u nagaan of uw leverancier PEFC-gecertificeerd is of hoe lang zijn certificaat nog geldig is? Bovendien laat het u ook toe nieuwe, gecertificeerde leveranciers te vinden. Find Certified PEFC maintains comprehensive databases to ensure easy access to relevant information about certificate holders, logo and label users, certified products, accredited certification bodies, and PEFC -endorsed national certification systems. Massief Houten Bed werkt enkel met PEFC en FSC gecertificeerd hout.


Het beukenhout, eikenhout, kernbeuken en esdoorn is afkomstig uit Duitsland. Het zirbenhout dat wij gebruiken komt uit de Oostenrijkse Alpen. Het notenhout en kersenhout is afkomstig uit Frankrijk en Italië. Het hout dat wij gebruiken is altijd PEFC of FSC gecertificeerd. Dat geeft u de garantie van het allerbeste duurzame hout!


En omdat wij ons hout zelf inkopen verzekeren we u ook. Dit bijzondere product moet te onderscheiden zijn van niet- gecertificeerd hout. Daarvoor zijn regels die zijn vastgelegd in de Chain of Custody (CoC)-standaard.


Alleen bedrijven die gecertificeerd zijn tegen die standaard kunnen (en mogen) het product verkopen als FSC-hout. Vanaf dit moment is het bos officieel PEFC- gecertificeerd en ontvangt u het certificaat met een uniek certificaatnummer. Na toetreding tot de certificering vinden jaarlijks steekproefsgewijs interne audits plaats door de Bosgroepen en incidenteel ook externe controles door certificeerder SKH. Deze bedrijven kopen dus PEFC gecertificeerde producten of -materialen van PEFC gecertificeerde toeleveranciers en verkopen PEFC gecertificeerde producten aan hun klanten.


Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd. PEFC beheren wereldwijd meer dan 2miljoen hectare gecertificeerd bos volgens de eisen en criteria van PEFC. PEFC Nederland heeft als doel het opstellen en beheren van een standaard voor duurzaam bosbeheer in Nederlan waar op basis van een onafhankelijke partij kan beoordelen of het bosbeheer aan de door PEFC gestelde voorwaarde voldoet en het PEFC-gecertificeerd kan worden. Inmiddels is PEFC uitgegroeid tot het grootste boscertificeringsysteem wereldwijd.


Verschillende certificeringsystemen zijn toegelaten tot PEFC , waaronder grote certificeringsystemen als CSA, SFI, ATFS en MTCS. Hout dat is gecertificeerd volgens deze systemen mag daarom ook worden verkocht met een PEFC -keurmerk voor verantwoord bosbeheer. FSC en PEFC gecertificeerd hout.


Bij Woody Building Concepts vinden we het onze verantwoordelijkheid om oog te hebben voor de toekomst van volgende generaties op aarde. Graag bieden wij onze klanten de mogelijkheid papier te gebruiken waarvan het hout afkomstig is uit duurzaam beheerd bos en gecontroleerde bronnen. Hiermee wordt de herkomst van het gebruikte hout getraceerd en gecontroleerd.


De onderhoudsarme, wit polyurethaan dakramen worden altijd onder het PEFC certificaat geleverd. Bijgevoegd treft u de certificaten en de nummers aan die op alle facturen, orderbevestigingen en vrachtbrieven vermeldt staan aan. Dit zijn bedrijven door de hele handelsketen in verschillende zoals hout- en papier verwerkende industrie, importeurs, groothandel, detailhandel, bouwsector, grafische industrie, enzovoort.


Met PEFC gecertificeerd drukwerk lever je een belangrijke bijdrage aan de bescherming van bossen. Bossen zijn belangrijk voor de opname van COen de afgifte van zuurstof. Draag bij aan beter bosbeheer wereldwijd en stap vandaag nog over naar een PEFC gecertificeerde drukker.


PEFC handelsketen certificering (COC) Een PEFC handelsketencertificaat (ook wel Chain of Custody genoemd) maakt het mogelijk om PEFC gecertificeerde producten te traceren door de handelsketen. Het garandeert het gescheiden houden van hout uit een PEFC gecertificeerd bos met hout uit andere (ongewenste) bronnen. Gecertificeerd kastanjehout.


Pefc gecertificeerd

Dit kunnen wij doen omdat al het kastanjehout dat wij inkopen uit duurzaam beheerde bospercelen komt. Als houthandel bieden wij exclusieve hardhoutsoorten in zowel ruw als geschaafde uitvoering. Met respect voor de natuur beperken wij ons tot legale houtsoorten die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen en gecertificeerde zagerijen vanuit Europa, America, Azië en Afrika. Onze houthandel is zowel FSC als PEFC gecertificeerd. Bebo Parket BV en dochteronderneming Floorline Twente hebben sinds mei jl.


FSC Chain of Custody als PEFC Chain of Custody. Het bedrijf uit Vriezenveen gaat deze keurmerken gebruiken voor al zijn onbehandelde massieve en lamelparketvloeren en zijn eiken meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts