donderdag 24 september 2015

Gardena snoeischaar classic

Bakker voor uw Tuingereedschap, Kunstplanten, Tuinaccessoires en meer! Geurende rozen of toch haagrozen? Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gardena snoeischaar Classic 12.


Gardena snoeischaar classic

Door de aagepaste geometrie is de schaar geschikt voor zowel grote als kleine handen. Met praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen. Met éénhandsvergrendeling om de snoeischaar veilig op te bergen.


Waar is het artikel voor geschikt? Deze snoeischaar is geschikt om met precisie je twijgen, druivenstruiken en andere takken te snoeien. De snoeischaar heeft een gebogen bek met twee precisie geslepen messen. De ergonomische handgrepen met zachte componenten zorgen voor goede grip en minder belasting op de polsen tijdens het snoeien.


De gebogen snoeikop is voorzien van messen met antikleefcoating en de verbeterde handgrepen bieden door de zachte componenten extra veel comfort. De schaar heeft scherpe messen die met veel precisie door het hout snoeien. De maximale knipdiameter is 22. Morgen al in huis vanaf €13.


Daardoor is hij optimaal geschikt voor het knippen van bloemen, jonge scheuten en takken. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Dit betekent dat de snoeischaar perfect is voor het snoeien van vers en jong hout, maar door de twee verschillende openingen voor handmaten ook gebruikt kan worden door mensen met grote of kleine handen. Je kunt er echter ook probleemloos draad mee knippen.


Dankzij de ergonomische handgreep met twee greepposities kun je krachtig en snel knippen. GARDENA Classic Snoeischaar. Voor een andere snoeischaar bent u bij ons ook aan het juiste adres! Takken van oudere struiken en plantjes zijn vaak extra stevig en stug. Dat geeft takken aan de onderkant extra grip, terwijl het bovenste mes takken grondig afsnijdt.


Ideaal om bloemen en jonge scheuten mee te snoeien. De messen van de gebogen snoeikop zijn precisiegeslepen en voorzien van een antikleefcoating. Snoei planten en struiken met een scherpe snoeischaar Groot assortiment snoeischaren Online bekijken én direct.


Gardena snoeischaar classic

Kenmerken comfortabele grip de snoeischaar ligt comfortabel in de hand door de soft grip elementen op het bovenste handvat. Met deze snoeischaar knip gemakkelijk takken met een maximale dikte van millimeter door. Hierdoor staat je struik er snel weer mooi bij.


Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd! De scharen lenen zich perfect voor het bijwerken en in vorm snoeien. Door de ergonomisch gevormde comforthandgrepen ligt de snoeischaar comfortabel in de hand en verbeteren het comfort tijdens het knippen.


Gardena snoeischaar classic

Het bovenste mes van de snoeischaar is voorzien van een antikleefcoating en het onderste mes is van roestvrij staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts