maandag 28 september 2015

Snoeischaar dikke takken

Kies uit 1Snoeischaren. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. De beste prijzen takken snoeischaar. Specialistisch advies nodig? Groot assortiment Snoeischaar.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De RS-EN Snoeischaar maakt gebruik van de aambeeld snijtechniek voor het eenvoudig snijden van takken , ook dikke takken , met een doorsnede tot mm. De onderhoudssnoei van een karakteristieke groep tuinstruiken betreft het doorknippen van stengels van allerlei dikten, van het toppen van jonge scheuten tot het verwijderen van oude takken. Goed onderhouden gereedschap van een goede kwaliteit – een mes, scherpe snoeischaar , takkenzaag en boomzaag – is onmisbaar.


In je tuin is de wilg een welkome aanwinst. De wilg is makkelijk, decoratief en geschikt voor zowel de grote als de kleine tuin. Krachtige snoeischaar voor dikke en jonge takken Deze Gardenasnoeischaar met een papegaaienbek beschikt over roestvrij stalen snijbladen. Hiermee knipt deze Gardena snoeischaar moeiteloos de dikke takken , jong hout en twijgen door. Je steel van de schaar stel je zelf in, van tot wel centimeter.


Snoeischaar dikke takken

Je kunt eenvoudig overal bij en snoeit in een handomdraai hoge bomen met dikke takken. Heb je dichte struiken in de tuin? Met een snoeischaar of boomschaar wordt snoeien een fluitje van een cent. Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven.


GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud. Deze GAMMA voorbijsnijdende takkenschaar is geschikt voor het snoeien van dode, dikke takken tot een doorsnede van 42mm. De messen hebben een tefloncoating wat het snijden en schoonmaken van de messen makkelijk maakt. De aluminium armen zijn tevens uitgerust met anti-slip handvaten voor een betere grip.


Snoeischaar dikke takken

Bestel Snoeischaar bij fonQ. Professionele snoeischaar van Felco, perfect voor het knippen van dikke takken. Een mooie en veilige snoeischaar van Felco. Het mes van de schaar is voorzien van Zwitsers gehard staal welke je bij slijtage makkelijk zelf kunt vervangen. Doordat de handvaten van gesmeed aluminium zijn gemaakt, zijn deze sterker dan de standaard aluminium.


Snoeien van dikke takken op grote hoogte, veilig vanaf de grond met de PDC RR 4met telescoopsteel. Uit onze collectie gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Snoeischaar dikke takken

Bypass- snoeischaar – ideaal voor bloemen en vers hout Zowel het mes als het contrames is geslepen en ze gaan tegelijkertijd het hout in. Ze maken een trekkende snoeibeweging en dat betekent vlot, nauwkeurig snoeien zonder dat er drukmarkeringen achterblijven in het hout. Dode stukken hout zijn harder om door te knippen en de snoeischaar heeft een aambeeld om de takken vlotter door te knippen.


Takkenscharen, dikke takken - Heggenschaar aanbieding. Natuurlijk kan je ook met een snoeischaar voor levend hout dode takken doorknippen, maar dan heb je wat meer kracht nodig. Kijk ook naar het materiaal waaruit de bek gemaakt is. Deze snoeischaar is niet alleen mooi, maar ook sterk. Het is gemaakt van duurzame materialen en knipt feilloos tot 25mm dikke levende takken.


Ook zeer geschikt als bloemenschaar voor in huis. De bladen zijn gemaakt van sterke SKstaal. Zo kun je je takken mooi en netjes knippen.


Ook heeft deze snoeischaar een anti-plak PTFE teflon coating. De schaar knipt nauwkeurig en zorgt ervoor dat grote, dikke takken en twijgen gemakkelijk worden doorgeknipt. U kunt overal bij, terwijl u eenvoudig takken tot een dikte van mm kunt snoeien! De snoeischaar is bijzonder licht dankzij de aluminium handgreep. Telescopische takkenschaar.


U kunt eenvoudig op hoogte werken met een telescopische takkenschaar van wolf! Een telescopische takkenschaar is uitermate geschikt voor het snoeien van dikke takken op een hoogte tot wel vier meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts