dinsdag 8 september 2015

Gardena kraanaansluiting

Gardena aansluiting prijzen vergelijken. Specialistisch advies nodig? Alle soorten Kranen vind je hier online. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


GARDENA heeft het grootste assortiment slangkoppelingen. Vind eenvoudig het juiste slangstuk voor uw slang.

Betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit! Het laatste nieuws in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Bij bestellingen boven 4 anders 95. De kraanaansluiting is gemaakt van kunststof.


Los en vastkoppelen gaat eenvoudig, zodra de perlatorstraalkop van de kraan vervangen is. Dit is een koppelstuk met een 4-weg kraanaansluiting waarop u dus vier slangen kunt bevestigen. De waterdoorvoer is reguleer- en afsluitbaar.

Ook voor gazononderhou besproeiing, watertransport, besproeiingspompen en automatische besproeiing heeft GARDENA de juiste oplossing. Of de kraan nu binnen- of buitendraad heeft, de adapter past altijd. Er zijn verschillende soorten tuinkoppelingen.


Zo heb je tuinkoppelingen voor de tuinslang maar bijvoorbeeld ook hoekstukken en andere koppelingen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Door klanten beoordeeld met een 1. Doordat het onderste deel van de aansluiting meebeweegt, wordt knikken en draaien van de slang voorkomen. Dit geeft u meer flexibiliteit. Het kraanstuk is gemaakt van kunststof en ook geschikt voor gebruik op de slangenwagen. De innovatieve GARDENA Comfort wandslangenbox roll-up automatic Li maakt besproeien wel heel eenvoudig en comfortabel, dankzij een krachtige Lithium-Ion oplaadbare accu. Bijzondere kenmerkenU geeft een druk op de knop en de slang wordt automatisch opgerold.


Bekijk ons uitgebreide assortiment. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Kraanaansluiting voor verbinding met uitwendige schroefdraad. Met de GARDENA adapter voor waterkranen binnenshuis kan het GARDENA System worden aangesloten op een waterkraan binnenshuis, bijv.

Slang rolt vanzelf veilig en gelijkmatig op. Dankzij de adapter kan het Original GARDENA System bijzonder snel los- en vastgekoppeld worden. Door zijn ergonomische vormgeving en de keuze uit diverse formaten sluit de kraanaansluiting naadloos aan. Dit voorkomt dat er water verloren gaat en er een plas ontstaat onder de.


Bewatering bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts