dinsdag 29 september 2015

Bestrijding marters

Bestrijding marters

Steenmarters in huis zijn te verjagen door een (draagbare) radio aan te zetten, dag en nacht. Naast het vermoorden van pluimvee en andere dieren kunnen marters zich dus ook tegoed doen aan uw gewas. Bijvoorbeeld fruitbomen of groente die u verbouwd kunnen worden aangetast.


De Steenmarter verjagen uit auto. Een ander veel voorkomend probleem met Steenmarter is schade aan uw auto. Ze hebben hun territorium, dat zich vaak over meer dan 5vierkante meter uitstrekt met een aantal schuilplaatsen, waar ze zich verstoppen en ophouden.


Marters zijn nachtdieren en schuwen mensen en licht. Manieren om de steenmarter te bestrijden. Als je last hebt van steenmarters in je auto kun je een ultrasone speaker aanschaffen. Zorg dat alle onnodige gaten in je. Voorkom overlast van steenmarters, met onze top kwaliteit producten voor de afweer van marters.


Hoor je gebonk op zolder en komt er een nare lucht van de zolder vandaan? Dan is er een grote kans dat jij een steenmarter in huis hebt. Wat kan je hiertegen doen? De steenmarter is een beschermde diersoort en mag je dus niet zomaar aanpakken. Gebruik deze effectieve manier vandaag nog!


Hier treft u allerlei informatie over het verjagen van steenmarters. Voordat u actie onderneemt moet. Ze kiezen vaak plekken uit als schuren, tuinhuisjes, stallen, kelders en zolders om te jongen of de dag door te brengen.


Vooral het wijfje kan een enorme stankoverlast veroorzaken. Ook instecten zoals rupsen, kevers, kikkers en regenwormen zijn niet veilig. Er valt dus best veel te eten te vinden voor hem. De marters lusten ook graag fruit en bessen.


De bekabeling kan worden doorgebeten en ook bijvoorbeeld isolatiemateriaal kan worden beschadigd. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen in de vorm van verjagers en sprays die de marter weghoudt bij uw auto. Ik heb zelf een goede ervaring met het weghouden van steenmarters uit de auto. Han Brinkcate weet alles van steenmarters en biedt u diverse oplossingen bij bestrijden overlast.


Deze degelijke ultrasone verjager van Weitech verjaagt onder andere marters , vossen, katten en konijnen. Professionele bestrijding. Het beschermde oppervlak is ongeveer 2m2.


Veel mensen willen steenmarters zelf verjagen. Wij leveren een effectieve en gecertificeerde bestrijding. Deze dieren hebben ook een kleiner woongebied dan marters in de natuur, waar woongebieden gemiddeld hectare bedragen. Voortplanting De paartijd is in het midden van de zomer. Enerzijds veroorzaakt dit dier overlast, anderzijds is hij beschermd.


Het verjagen van een steenmarter. U kunt een steenmarter toch goed bestrijden. Ten tweede kunt u veel last hebben van stankoverlast bij de aanwezigheid van marters op zolder.


Als één van die plekken uw zolder is, dan is de kans groot dat het diertje ook een bepaalde plek heeft gekozen om zijn uitwerpselen te deponeren. Bij Rentokil zien we de laatste tijd een duidelijke toename van het aantal interventieverzoeken met betrekking tot marters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts