vrijdag 4 augustus 2017

Automatische haspel

Ruime keuze haspels op Beslist. Vergelijk alle modellen v. Zoek naar kabelhaspel meter op de nieuwe KensaQ. Verlengsnoer en haspel bij GAMMA. Bij GAMMA vind je een ruim aanbod haspels en kabelboxen, bruikbaar voor elke toepassing die stroom op een plaats zonder vaste stroomaansluiting vereist.


Een verlengsnoer op een haspel geeft je daarmee veel bewegingsvrijheid.

Voor het kopen van een goede haspel ben je bij GAMMA dus aan het juiste adres. Bergt zichzelf op – als de slang opgerold moet worden, geef dan een rukje aan de slang en de haspel komt los. Het gepatenteerde automatische slangoprolsysteem treedt nu in werking. De slanggeleider voorkomt verdraaiing en verstrengeling van de slang. Rvs haspel voedingsmiddelenindustrie, automatische haspels voor elke industrie bieden wij diverse oplossingen op het gebied van ha.


Allekabels, véél meer dan alleen maar kabels! Brandstof haspels , Zelfoprollende slanghaspel met en zonder slang, haspeltechniek, haspelautomaten, diesel. De slanghaspels die automatische oprollen zorgen ervoor dat de slang netjes wordt opgerol zodat knikken en knopen worden vermeden.


Beschikbaar tot meter, de automatische haspel is geschikt voor zelfs de grootste tuinen voor bewatering zonder gedoe.

Je kunt de haspel eenvoudig aan de muurbeugel bevestigen op je wand of plafon zodat jij altijd een extra stroompunt bij de hand hebt. Dit exemplaar heeft een automatisch oprolsysteem, is spatwaterdicht en. U vindt tuinslanghaspels online!


Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele haspels verlengsnoeren assortiment online.


Maximum gebruikstemperatuur: 70°C. Maximum druk bar, bar met sproeier. Automatische haspel met flexibel L. Te vervolledigen met haakse stopkraan met geïntegreerde luchtsnuiver, om het opzuigen van afvalwater in het waternet te voorkomen. Een haspel met hendel om de stroomkabel op- of af te winden. Een elektrische kabel, die verschillende lengtes kan hebben.


Een of meerdere contactpunten (hiermee bedoelen we de stopcontacten op de haspel ), waar je dan weer de stekker van je toestel in kunt steken. Een kooi of karretje met een horizontale as, waarrond de haspel roteert. Cat Pumps levert zowel manuele als automatische slanghaspels in verschillende materiaaluitvoeringen zeer geschikt voor bij u cat hoge druk pomp installatie. Je trekt de kabel uit waar jij het nodig hebt en na gebruik rolt de kabel automatisch weer op zodat jij nooit last hebt van losliggende snoeren.


Dit maakt hem ideaal voor gebruik in de werkplaats of garage.

De kabelhaspel is zowel geschikt voor wand- als plafondmontage. Door het slimme oprol mechanisme rolt deze haspel volledige automatisch op, door een slim klik mechanisme zet u de kabel eenvoudig vast op de lengte die u wenst. U krijgt een tuinslang van meter bijgeleverd die u met één druk op de knop kunt oprollen! Ook Hozelock heeft een automatische muurhaspel van formaat: de Hozelock Muurhaspel Fast Reel wordt standaard geleverd met meter tuinslang!


U kunt direct aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts