donderdag 3 augustus 2017

Picknicktafel rond met rugleuning

Picknicktafel rond met rugleuning

Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Kies uit producten vanaf € 100. Wij hebben diverse houten picknicktafels rond te koop. Met een ronde picknicktafel heeft u minder scherpe hoeken, ideaal dus voor gezinnen met kinderen.


Picknicktafel rond met rugleuning

De levensduur van Geïmpregneerd hout is circa jaar. Kies tot slot uit ronde picknicktafels met of zonder rugleuning. Bij deze ronde picknicktafel kunnen alle mensen genieten van een comfortabele rugleuning. Picknicktafel rugleuning voor elk van onze tafel geschikt!


In het midden van het tafelblad is een parasolgat aangebracht. Op zoek naar een ronde picknicktafel ? De goedkoopste ronde picknicktafels van Nederland kun je hier vinden! Neem ook gerust een kijkje bij de vierkante picknicktafels of de andere picknicktafels. Je kinderen zullen, zittend rond deze picknicktafel met geïntegreerde banken, een geweldige tijd hebben met hun vrienden in de tuin.


De picknicktafel is gemaakt van weerbestendig massief vurenhout, wat voor een stabiele en stevige structuur zorgt. De inbegrepen kussens zijn gemaakt van waterbestendig polyester materiaal en hebben een dikke voer. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ben je op zoek naar een picknicktafel ? Bij ons vind je altijd het model picknicktafel van je keuze. MaximaVida heeft het grootste aanbod picknicktafels in de Benelux.


In ons brede assortiment vind je alles van inklapbaar tot supermodern design tafels. Houten picknicktafel kopen, lees onderstaande tips: Let op bladdikte. Let op houtsoort, onbehandeld lariks, Geïmpregneerd hout of duurzaam hardhout. Hardhout heeft een levensduur van ruim jaar, onbehandeld lariks en Geïmpregneerd hout van circa jaar. Opbouwinstructies en bevestigingsmateriaal wordt erbij geleverd.


Ronde picknicktafels van TOPkwaliteit! Onze ronde picknicktafels zijn enorm populair door de oerdegelijke constructie en dito houtkwaliteit. Verfraai uw tuin met deze schitterende picknicktafels die garant staan voor jaren tuinplezier! Bekijk alles met picknicktafel rond ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Met deze ronde houten picknicktafel met rugleuning heb je altijd voldoende plek voor spontane gasten die graag een hapje mee eten. De picknicktafel hout rond heeft plek voor personen en met de ronde picknickbank met rugleuning wordt het lang natafelen. FSC MIX geïmpregneerd klasse 2. Met deze picknicktafel rond voor personen kom je nooit plek te kort.


Ideaal dus voor de picknicktafel -shoppers die nog niet exact weten welk model het beste past in de tuin, of het meeste zitcomfort biedt! Bent u op zoek naar een exclusieve picknicktafel ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts