maandag 14 augustus 2017

Lectuur bak

Bestel direct jouw Salontafeltje op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Tafels voor lage prijzen online. Zoek naar glazen bijzettafels op de nieuwe KensaQ.


Tijdloze lectuurbak massief hout met moderne uitstraling.

Bewaar tijdschriften, kranten en andere lectuur in deze mooie design lectuurbak. Deze lectuurbak is gemaakt van hout welke voorzien is van FSC keurmerk! Met een lectuurbak houd je je papieren netjes bij elkaar. Belangrijke documenten, tijdschriften en tekeningen zijn snel geordend en stijlvol opgeborgen. De krantenbak is nuttig en moet zeker functioneel zijn, maar daarnaast moet het item ook nog eens heel mooi zijn om te zien.


De lectuurbakken van Furn. Gispen lectuurbak dutch originele. Afmeting: 3br x 1dp x 3hg zeer goede staat.

Magazine lectuurbak is uitgevoerd in gebogen acryl materiaal. Tijdschriften, kranten en catalogi, niemand wil dat deze los rond slingeren. Dit kan uw woonkamer of kantoor namelijk een onverzorgd en rommelig aanzicht geven. Een lectuurbak is dan de perfecte oplossing! Rondslingerende magazines, kranten en tijdschriften kunnen bewaard worden in een fijne lectuurbak een frustratie minder!


Een CD rek is ideaal voor het organiseren van een CD collectie. Zo houd je overzicht en creëer je rust in je huis. Rechtstreeks van de fabriek = direct tot korting.


Want ook op een lectuurbak kun je op den duur uitgekeken raken. En de keuze bij Furnea is ook wel erg verleidelijk. Iedere lectuurbak in onze collectie is stijlvol en van mooi design. Romantisch, maar ook een beetje stoer. Bedenk van tevoren welke boeken of tijdschriften je wilt opbergen in de lectuurbak en pas de maat van de V-vorm en wolken daar op aan.


Lectuurbak in de vorm van wolkjes. Erg handig als u uw kranten en tijdschriften handig op wilt bergen en gemakkelijk terug wilt vinden. U kunt uw lectuurbak in uw woonkamer of keuken plaatsen maar een lectuurbak staat ook erg goed in de hal, bijvoorbeeld naast uw kapstok.


De hele dag komen er kranten, tijdschriften, magazines, televisiegidsen noem maar op binnen.

Dan is een lectuubak wel handig alles bijelkaar verzameld in een leuke bak. De perfecte oplossing binnen hanbereik. Leuke trendy design lectuurbakken ook met jaren opdrukken.


En hoeft u niet meer te zoeken waar ze liggen. Door de mooie vormgeving past deze zowel in een modern als klassiek interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts