dinsdag 29 augustus 2017

Gardena spuitpistool

Morgen al in huis vanaf €12. Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser. Zoek informatie over Finecomb.


Gardena spuitpistool

Of u nu moet bewateren in de kas of de oprit wilt schoonmaken. Reserveonderdelen zijn leverbaar. De ergonomische handgreep met zachte kunststof componenten zorgt voor optimaal bedieningscomfort tijdens het gebruik. Van klassieke spuitpistolen tot aangepaste reinigingsbroezen, van verlengstukken tot complete sets, inclusief kraanstukken en koppelingen. De waterstroom kan bovendien traploos worden ingesteld.


Bij Praxis vind je steevast de beste broezen aan de goedkoopste prijzen. In ons aanbod vind je zo een broes voor elke gelegenheid. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Gardena spuitpistool

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Dit ergonomische Premium reguleerbare spuitpistool met een modern, stijlvol design maakt indruk met zijn combinatie van robuust metaal en kunststof met anti-slip zacht kunststof elementen. Je stelt de waterstraal namelijk traploos in van een volle straal tot een fijne sproeistraal.


Door het zacht kunsttoffen ontwerp heb je een goede grip op de spuit. Dit is een kleine, compacte waterspuit met een softgrip impulshendel en een handige vastzetknop. Gardena spuitpistool metaal 24. Met deze knop kunt u de hendel vastzetten zodat het water achter elkaar door blijft stromen. Dankzij de softgrip op het handvat, ligt het spuitpistool aangenaam in de hand.


De impulsgreep kan worden vastgezet, wanneer grotere gebieden moeten worden bewaterd. Dit voorkomt vermoeidheid van de hand. Al naar gelang de behoefte kan de waterafgifte traploos gedoseerd worden op de sproeikop. Met de vastzetknop kunt u comfortabel permanent water geven. Een harde straal is geschikt voor het reinigen van je terras of auto en de nevelstraal is uiteraard geschikt voor het besproeien van je tuinbloemen en -planten.


De waterafgifte kan in een stand naar keuze worden vastgezet om comfortabel langdurig te kunnen sproeien. Het spuitpistool is robuust door de combinatie van metalen en kunststof onderdelen. De softgrip zorgt voor comfort.


De staal is traploos regelbaar van volle straal tot fijne sproeinevel. Het besproeien van uw tuin doet u met behulp van één van de spuitpistolen van Haxo! Bij Haxo vindt u diverse spuitpistolen in verschillende prijsklassen, zo zit er altijd een spuitpistool bij dat aansluit bij uw wensen. Bekijk uw resultaten gardena spuitpistool bij ite.


Met innovatieve, geïntegreerde technologie ter bescherming tegen vorst. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Wat zijn de specificaties? Ideaal voor het verwijderen van zeer sterke verontreinigingen en voor fijn.


Gardena spuitpistool

De spuitkop en het aansluitstuk zijn namelijk van metaal en kunnen daardoor wel tegen een stootje. GARDENA Classic Spuitpistool. Het pistool zelf ligt goed in de hand met een stevige grip dankzij de zachte kunststoffen elementen. Een spuitpistool heeft vaak meerdere sproeistanden, zodat je bijvoorbeeld zelf kan kiezen tussen een harde of een zachte straal.


Aan de linkerzijde kun je filteren op merk en specificaties. Vergeet niet dat je een slangstuk (al dan niet met waterstop) nodig hebt om je spuitpistool op je tuinslang aan te sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts