woensdag 16 augustus 2017

Victor rattenval

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Op werkdagen voor 21:besteld = vandaag verzonden! Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dan is deze elektrische rattenval een hygiënische en gemakkelijke oplossing. De rat wordt met een stroomschok direct geëlektrocuteerd. Je kunt de val gemakkelijk legen zonder de ratten aan te raken.


Je hebt geen gif of klapval nodig, dus je kunt de rattenval veilig. Elektrische rattenval Pest-stop. Deze unieke en efficiënte rattenval doodt de ratten door middel van een elektrische schok.


Vangt tot ratten met 4. Victor M2elektrische rattenval. Het is van belang ratten effectief en zo snel mogelijk tegen te gaan, aangezien ratten zich erg snel kunnen voortplanten in korte periode. Ratten kunnen een hardnekkig. Om een rattenplaag te voorkomen, heeft Agradi verschillende producten verkrijgbaar in de productcategorie rattenval.


Bij Macrovet de degelijkste rattenval en rattenklem collectie online verkrijgbaar. Wanneer een Rat de rattenval binnen komt zal deze binnen enkele seconde door een elektrische lading worden gedood. Voor een groter vangbereik adviseren wij gebruik te maken van de muizenlokstof Provoke. Deze elektrische rattenval werkt op C-batterijen. Om het vangbereik te vergroten, kunt u gebruik maken van een ratten lokstof.


Indien een rat is gevangen, wordt dit weergegeven door het groene indicatielampje. Om aan de slag te gaan met de val hoef je alleen wat eiwitrijk lokaas (zoals pindakaas) in het lokaasdeurtje te doen. Werkt op 4C batterijen (niet meegeleverd) Apparaat zeer makkelijk te installeren. Aan de achterzijde een klepje voor lokaas. Hoef je niet in het apparaat zelf te komen.


Makkelijk schoon te houden. Deze schok is zo groot dat de Rat in één klap dood is. Dit apparaat werkt op AAA batterijen die je zelf nog moet kopen want ze worden niet geleverd met het product. Je kunt tot knaagdieren verdelgen per set batterijen. VICTOR BM2RATTENVAL Met deze elektrische rattenval kunt u ratten gemakkelijk vangen en worden ze humaan gedood.


Victor rattenval

Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Ook beschikt deze muizenvanger over een waarschuwingslampje indien de batterijen moeten worden vervangen.


Na verwijdering van de dode muis kunt u de val eenvoudig resetten en is deze klaar voor gebruik. Met deze duurzame 2-deurs rattenval van luna vangt u eenvoudig alle ratten weg. Hiermee wordt gegarandeerd dat het ongedierte binnen enkele seconden sterft. Het dode diertje wordt vervolgens gedropt in een losse bak zodat ze makkelijk opgeruimd kunnen worden zonder dat uw hand in aanraking komt met het ongedierte.


Victor rattenval

De klem is de bekende manier om ratten te bestrijden en nog altijd erg effectief. De val is zeer eenvoudig in gebruik: lokaas zoals bv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts