vrijdag 11 augustus 2017

Bamboe kunstplant

Dé Designplants webshop van Nederland. Op zoek naar een Designplants Bamboe? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Biotics Bamboe 1capsules voor 21.


Voor wie geen levende planten kan houden, maar toch van de pracht van de natuur.

New Giant Bamboe big leaf 240cm. Verkrijgbaar in afmetingen: 24 2en 300cm. Deze plant wordt geleverd in afgebeelde pot. Let op bij de 2en 300cm komen €25.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De Oriental Bamboe is de verfijnde kunstplant voor zowel thuis als op kantoor! Deze Oriental Bamboe kenmerkt zich ten opzichte van andere bamboe ’s doordat de blaadjes kleiner zijn en bijna direct uit de stam groeien.


Ook bevat de Oriental Bamboe meer echte, heel fijne bamboe stokken.

In totaal telt de goedgevulde Bamboe bijna 1. New Bamboe 150cm brandvertraagd. Bamboe opgebouwd uit dunne bamboestammen, waarop op natuurgetrouwe wijze het blad is gemonteerd. Deze kunstbamboe is gemaakt van echte bamboe stokken en het zijden bamboeblad behoort tot de meest natuurgetrouwe!


Deze bamboe kunstplant is gemaakt op basis van echte bamboestokken en heeft een gecombineerde blad kleur. Hij is verkrijgbaar in 90cm, 120cm, 150cm, 180cm en 210cm. Voeg wat groen aan je interieur toe met deze levensechte bamboe kunstplant. De plant heeft 5bladeren met perfecte details, waardoor hij een complete, realistische uitstraling heeft en nooit zal verwelken.


Kies uit 6producten vanaf € 56. Alle kunstplanten vind je op beslist. De bestseller onder de kunstplanten , in een extra zware uitvoering en van een zeer natuurgetrouwe topkwaliteit!


Dit model kunst bamboe , met mooie bonte bladeren, is een leuke aanvulling op onze collectie bamboe kunstplanten. Als u geen zin heeft om te snoeien zijn onze Bamboe bomen ideaal. De Bamboe staat bekend als snelgroeiende plant.


Met zijde bladeren en natuurlijke stam is de Bamboe een exotische toevoeging aan uw woning of kantoor. Besteld u kunst bamboe bij Easyplants dan haalt u een mooie decoratie in huis waar u nog lang plezier van zult hebben. Of u het nu gebruikt als kantoorplant of als kamerplant, het zal zeker niet misstaan.

Het grote voordeel van kunstplanten en dus kunst bamboe is dat de planten bijna onderhoudsvrij zijn. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Voor kunstplanten heb je geen groene vingers nodig, want het grote voordeel van deze nepplanten is dat ze geen onderhoud nodig hebben. Je hoeft de kunstplant alleen af en toe afnemen met een stofdoek of een licht vochtige doek. Kunstplanten worden steeds vaker gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts