donderdag 31 augustus 2017

Betonnen molgoot

Benoton heeft de onderstaande afmetingen (hxbxl) van molgoten voor u. Deze extra grote molgoot zorgt voor een optimale waterafvoer. Door de dikte van 20cm en bewapening zijn deze zeer geschikt voor zwaar verkeer en zelf tot aslasten van ton. Wegens vraag van diverse sportparken, waar Simbeton ook betonplaten aan heeft gelever is een speciale molgoot voor sportparken ontworpen.


Stilstaand water is voor veel sportparken een probleem.

Vooral bij nachtvorst kan de baan beschadigen! Door een goede afwatering verlengt u de levensduur van de baan en zorgt u voor optimale sportcondities. Een eventueel nadeel van deze molgoot is dat wanneer er dwars doorheen gereden wordt, dit oncomforabel is voor de bestuurder van het voertuig. Bij minder dan stuks zijn de vrachtkosten op aanvraag.


Daarnaast is deze molgoot een stuk breder dan de standaard molgoot waardoor het probleem van het haaks door de goot rijden ook niet meer bestaat. Door deze goot kun je gewoon comfortabel heen rijden. Molgoot 40xDe molgoten van v. Zij kan in diverse materialen worden uitgevoer zoals bijv.

De AquaWay molgoot is een geprefabriceerd betonelement met als voordeel een snellere verwerking. Dat kan voordelig en snel op Sierbestratingsmarkt. Na het uitzetten van de lijnen, dienen de molgoten geplaatst te worden in stelspecie. Controleer hoogte en lijnen alvorens aan weerszijden een steunrug aan te brengen. De steunrug moet aan tenminste de helft van de breedte zijn als de toegepaste molgoot.


De hoogte hangt af van de aan te brengen bestrating naast de molgoot. Ons assortiment betongoten bevat meerdere types betongoten geproduceerd met een hoge kwaliteit gewapend beton. Bijpassende betonputten ook leverbaar! Ongewapende, betonnen molgoot voor een eenvoudige en efficiënte afvoer van water.


Een molgoot is uiterst handig bij (hevige) regenbuien: het voert water netjes af! In beton uitgevoerde molgoot voor afvoeren van hemelwater langs de oprit en voor toepassing op zwaar belaste. Voor de opvang en afvoer van vloeistoffen rond de sleufsilo biedt Bosch Beton twee typen goten aan: de prefab molgoot en de verholen goot. Van oudsher wordt de molgoot toegepast langs wegen of wasplaatsen voor een eenvoudige en efficiënte (hemel-) waterafvoer naar bijvoorbeeld een straatkolk. De molgoten en verholen goten zijn verkrijgbaar via Bosch Beton en plaatst u zelf.


De geprefabriceerde molgoot is een zeer betaalbare oplossing voor het afvoeren van perssappen en regenwater. Betonnen goten zijn een ideale oplossing voor de snelle afvoer van bijvoorbeeld regenwater, oppervlaktewater en sappen van een silo of mestplaat.

De U-goten hebben een lengte van meter met betonnen roosters met sleufen. De roosters hebben een lengte van meter en een aslast van ton. Resultaten van zoekmachines! Verkrijgbaar in breedte 30cm, 40cm, 50cm en 60cm.


Bovin Beton is gespecialiseerd in betonbuizen, bestrating, natuurstenen, grafstenen. Hier kan u terecht voor al uw beton vragen. Het doel is om water af te voeren naar bijvoorbeeld een straatkolk. Meerjarig correctief onderhoud van betonnen molgoten. De goot bestaat uit meerdere rijen klinkers naast elkaar waarbij de middelste rijen lager liggen dan de meer naar buiten gelegen rijen.


In de meeste gevallen bestaat een molgoot uit een oneven aantal rijen met klinkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts