maandag 7 augustus 2017

Steigerplank kapstok

Kapstokken shop je nú op beslist. Staande houten kapstokken. Alle Garderoberekken online! Diverse kinder kapstokken. Bieco Uil en Nijntje kapstok.

Bekijk ons unieke assortiment kapstokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Koop nu kapstokken voor uw huis.


Deze stoere kapstok is gemaakt van steigerbuis en steigerhout. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. De planken (schappen) zijn zowel in nieuw steigerhout als in oud steigerhout te bestellen.

Ook zijn de planken in white- grey- of black-wash verkrijgbaar. De kapstok is erg leuk om thuis op te hangen! Mooie stoere kapstok met zwarte steigerpijpen.


Heel veel plaats voor alle schoenen, en nog wat mandjes voor de handschoenen, kortom een zeer functioneel meubel voor in iedere gang of hal Gemaakt van op de bouw gebruikte steigerplanken, deze steigerplanken worden gesorteerd en dan op latten geleg waarna dit steigerhout klaar is om voor ongeveer dagen de droogoven in te gaan. Voor de aankleding van een hal hebben wij van steigerhout deze kapstok , schoenenkast en legkast gemaakt. Deze kapstok is 170cm lang kost €4- De haken zijn van de klant en kunnen wij helaas niet leveren. We kunnen hem natuurlijk in vele lengtes maken, groter of kleiner, je zegt het maar.


Een van de materialen die al sinds de oertijd worden gebruikt is hout. Hout kan gebruikt worden om mee te bouwen, om de kachel te stoken maar uiteraard ook om mooie spulletjes van te maken. Plaats de kapstok op het paneel en zorg ervoor dat de bovenste voetplaten net onder de lijn komen. Zorg er tevens voor dat de kapstok links en rechts evenveel ruimte heeft.


Teken de contouren van vier voetplaten af. We kunnen ze bij u thuis bezorgen maar u mag het ook komen afhalen. Kleinere meubels als een krukje, kapstok of salontafel kunnen we goedkoop via een pakketdienst sturen. Je komt onze meubels ook buiten Nederland tegen, bijvoorbeeld in Duitsland en in België.


Om je steigerhout kapstok nog mooier te maken is het slim om deze te beitsen.

Iedere kleur staat je steigerhout kapstok mooi, dus ga zelf op zoek welke kleur het best bij jouw interieur past. Gemiddeld doen onze klanten er minuten over om onze doe het zelf pakketten in elkaar te zetten. Wilt u uw kapstok van steigerbuis helemaal af maken? Dan kunt u bij ons ook nog een losse steigerplank bestellen.


Deel uw eigen gemaakte kapstok met ons! Er zijn samen met u al vele klanten die gekozen hebben voor een duurzame kapstok van steigerbuis. De steigerbuizen hebben een buisdiameter van 29mm. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Biedt voldoende ruimte voor jassen. Gratis bezorgd en snelle levering! Entreemeubel om zelf te maken, achterwand van steigerhout met legplanken en kastje. Dit hout heeft een kunstmatig verouderingsproces ondergaan.


Doordat het een nieuwe plank is, met een gebruikte look, zitten er geen rotte plekken, geen grote kleurverschillen en geen schroeven en spijkers in het hout. Deze pin is ontdekt door Cheryl Combrinck. Steigerbuis kapstok (excl. plank) uit steigerbuis Ø37mm met haken.


Echt een onmisbaar item voor in je huis is een kapstok. Natuurlijk kan je je jas over een stoel heen gooien, maar een kapstok is veel praktischer en staat netter. Er worden allerlei soorten kapstokken verkocht, maar een zelf maken kan ook. Daarnaast is deze kapstok ook geschikt om kledinghangers aan te hangen.


Dit type is voorzien van een bovenplank waarop u uw sjaal, muts of andere accessoires op kwijt kunt. Origineel gebruikte steigerplank , afkomstig van bouwplaatsen in heel Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts