donderdag 17 augustus 2017

Katten wegjagen ultrasoon

Katten wegjagen ultrasoon

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Van zodra de infrarode detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat gedurende seconden aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. Het flitslicht (optioneel te gebruiken) verhoogt het schrikeffect. Houdt ongewenste dieren uit de tuin: honden, katten , vossen, konijnen. Bij het katten verjagen zien we echter dat deze methodes maar tijdelijk werken en in vele gevallen ook maar doeltreffend zijn voor bepaalde stukken van je tuin.


De katten gaan immers gewoon om de planten en mottenbollen heen en kunnen nog steeds op andere plekken een ware ravage aanrichten. Daar houden katten niet van. In mijn gemeente moet plastic afval in plastic zakken buitengezet worden. Als er katten gevoerd worden (of er vuilnis met lekkers is, of muizen) komen ze daar op af. Ook een gebrek aan voedsel helpt.


Er waren brutale katten die die zakken gewoon openkrabten om er vleesverpakkingen uit te jatten. Ultrasoon geluid is namelijk niet of nauwelijks hoorbaar voor mensen, omdat de toonhoogte boven de 20. Met name op de plaatsen waar katten graag hun behoeft doen kun je koffie strooien. Katten verjagen met koffieprut.


Een ander voordeel is dat het niet alleen werkt voor katten wegjagen maar ook voor katten weren. Onze drie katten en alle katten van de buren hebben een hekel aan citroen luchtjes cacaudoppen en koffiedik. En als ik met knoflook kook dan komen ze massaal in de keuken bedelen. We geven je een aantal diervriendelijke adviezen om katten te verjagen en voor de hardnekkige types wat andere methodes om katten te verjagen.


Katten wegjagen ultrasoon

De meeste katten houden het op die manier al snel voor bekeken. Naast de sproeisystemen bestaan er ook apparaten die een ultrasoon geluid maken zodra ze beweging zien. Vreemde katten in uw tuin: voor de buren is het hun favoriete huisdier, maar u hebt er last van als ze graag op uw terras of aanplanting komen om kuiltjes te graven of hun behoefte te doen. Deze geluiden zijn niet hoorbaar voor de mens, maar wel voor de katten. Hoe verjaag je katten , want sommige katten in je tuin wil je natuurlijk weren of wegjagen om overlast te voorkomen.


Ruime keuze tuinartikelen online. Zelf honden en katten verjagen uit u tuin was nog nooit zo makkelijk met de honden en kattenverjager van Ongediertewinkel. De honden en kattenverjager zendt een ultrasoon geluid uit wat de honden en katten verjaagd.


Met een verjager kunt u ervoor zorgen dat de kat meteen de tuin verlaat als deze erin komt. Na verloop van tijd gaat de kat uw tuin vermijden. Wij verkopen verjagers die op verschillende manieren werken zoals onhoorbare ultrasone geluiden, echte geluiden, water en flitslichten.


Met de Swissinno dierenverdrijver ultrasoon zonne-energie 100m² verjaag je eenvoudig katten , honden, konijnen, marters en andere storende dieren rondom je huis. Met behulp van het krachtige ultrasoon geluid heeft het apparaat een bereik van meter en kan dus een oppervlakte van 100m² bereiken. Met de kattenverjager wordt katten verjagen uit uw tuin erg eenvoudig en doeltreffend. De garden protector verjaagt katten met ultrasoon gelui omdat katten erg gevoelige oren hebben vluchten ze meteen weg en zullen na een tijdje uw tuin als onveilig beschouwen en niet meer terug komen.


Het beschermde oppervlak is ongeveer 2vierkante meter, de detectie beslaat graden en meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts