dinsdag 15 augustus 2017

Gardena micro drip system

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Gardena Micro Drip System Verkrijgbaar Bij Haxo. Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd!


Haal vandaag nog die micro-drip-system in huis.

Ontdek het gemak en alle voordelen. Mogelijkheden voor automatisch bewateren. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


De belangrijkste schakel is het hoofdapparaat. Hiermee verlaagt u de waterdruk tot het niveau dat voor een geleidelijke irrigatie nodig is. GARDENA Micro Drip System startset L m. De set is uitermate geschikt voor de zorgvuldige bewatering met druppelaars van planten in pot en plantenbakken. Je begint altijd bij een (buiten)kraan in de tuin of een kraan in jouw schuur of garage.


Op deze kraan plaats je een watercomputer zodat je precies kunt instellen op welke momenten je water wilt geven.

De drukregelaar zorgt ervoor dat het systeem op de juiste druk werkt. De bodem krijgt zacht en gelijkmatig water en het verdampen, doorsijpelen of wegstromen van het kostbare water wordt beperkt. Bij deze zuinige besproeiingsmethode krijgen de wortels van elke plant precies de juiste hoeveelheid. Shop direct micro-drip-system online. Beslist de laagste prijzen.


De werking van het Micro-Drip-System is erg eenvoudig: leg de hoofdleiding langs de haag of langs de plantenrijen en maak de slang op de gewenste lengte. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Er worden nevelsproeikoppen geleverd. Het hoofdapparaat wordt op de kraan aangesloten en de bloembakken krijgen water toegevoerd via een slangsysteem en druppelaars. De centrale leiding in het Micro-Drip- System.


Kan zowel boven- als ondergronds aangelegd worden. Het bereik van de sproeier is ongeveer meter. Wist u dat al uw gewassen zeer gelijkmatig groeien bij een druppelsgewijze besproeiing? New adjustable and pressure equalizing drip heads allow for accurate watering of plants requiring different amounts of water. Het besproeide oppervlak is ongeveer x meter.


Dankzij de metalen punt kan de aanvoerbuis nauwkeurig worden doorboord. Deze set bevat genoeg onderdelen voor vijf bloembakken. Door de QuickEasy verbindingstechniek is het niet alleen eenvoudig om alles met elkaar te verbinden maar ook om aanpassingen te maken.

Het druk reducerende basisapparaat is verbonden met de kraan via een aansluitstuk. Scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Steun het forum - Ben je van plan een aankoop via bol. Maak dan gebruik van deze link.


Als jij via die link iets koopt, sponsort Bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts