donderdag 24 augustus 2017

Camping nieuwkoopse plassen

Wandelen, fietsen, mtb-en, kanoën, vissen, zwemmen alles kan bij Camping Le Soustran. Met camper, caravan of tent of huurt u liever een MH. Bekijk de Goedkoopste Camping Aanbiedingen. Profiteer nú van de Lage Prijzen!


Ontvang Aanbiedingen die JIJ wil in je mailbox. De officiële website van Booking. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop!


Op de door bomen omheinde veldjes is in totaal plaats voor toercaravans of tenten. Bijna alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting van Amp. Zo kunt u dan ook vanaf de camping verschillende fietstochten beginnen.


Op de camping bevindt zich op plaatsen luxe sanitair. Wij vinden dat u wel wat rust en ruimte heeft verdiend. Kom en geniet van wat ons park te bieden heeft. Vaar je door de slootjes van dit prachtige natuurgebie dan is er nog veel meer te ontdekken. De kampeermiddelen worden langs de begroeiing geplaatst, zodat elk veld veel ruimte heeft te bieden.


De camping heeft groene velden met houtsingels. Ook is het fantastisch fietsen in de omgeving: prachtige streek. Landal De Reeuwijkse Plassen is bezig met uitbreiding van de waterwoningen! Speciaal voor gezinnen of wellness liefhebbers.


Camping nieuwkoopse plassen

Het autovrije kindereiland bestaat uit twee delen en is geheel omheind. Dat betekent dus veilig spelen in één van de twee speeltuinen! Voor de wellness-genieters komen er extra luxe wellnesswoningen. U kunt gebruik maken van onze passantensteiger, waar u kunt afmeren om bij ons te lunchen, borrelen of dineren. De steiger ligt meter vanaf ons terras.


Het is ook mogelijk om met uw boot aan onze steiger te overnachten. Daarnaast kunt u bij ons vertrekken met een van onze elektroboten of voor een rondvaart. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.


Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Een fijne vakantie voor het hele gezin. Camping De Reeuwijkse Hout Prachtig gelegen aan de elf Reeuwijkse Plassen ligt Watercamping De Reeuwijkse Hout.


De faciliteiten op de camping zijn goed. Er is een campingwinkel, een gezellige kantine, een. De elektroboot is technisch zo uitgerust dat u tot uur ermee kunt varen. Wij hebben voor u een vaarkaart van het prachtige.


Vanuit de camping maakt u prachtige fietstochten door het Groene Hart. Rondom de plassen zijn verschillende recreatieve routes uitgezet. Het is mogelijk bootjes te huren voor een rondvaart over de plassen.


Er zijn bij de Reeuwijkse Plassen verschillende recreatie gebieden zoals De Reeuwijkse Hout, ‘t Weegje en Gouwebos. Proef de zomer, en geniet van het prachtige uitzicht. Van de dauw in de lente tot laat in de frisse herfst! Kom bij ons gezellig langs voor koffie, een heerlijke lunch, om te borrelen of voor het diner.


Camping nieuwkoopse plassen

Camping Welch - trekkershutten, cottages winterarrangement, onze camping is goed gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland te Ter Aar. Ook het natuurgebied Botshol ligt vlakbij het park. Voor een overzichtsfilm van het park kunt u hier klikken.


Op het park staan chalets en stacaravans waar van april tot oktober gerecreëerd kan worden. Alle chalets en stacaravans liggen aan het water met doorgang naar de Vinkeveense Plassen. Ons kleinschalige knusse hotel beschikt over standaardkamers en comfortkamers. Alle kamers zijn voorzien van twee losse bedden en hebben een eigen badkamer met douche en toilet.


Camping nieuwkoopse plassen

Nieuwkoopse - en Noordense Plassen - centrum 500m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts