maandag 7 augustus 2017

Salontafel steigerhout maken

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment salontafels. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. Je kunt de meeste van deze houten tafels prima van steigerhout maken , voor de dunnere delen kan soms ook het hout van een pallet worden gebruikt. Op deze pagina staan een paar populaire modellen van houten tafels die je zelf kunt maken.


Veel van deze bouwtekeningen zijn afkomstig uit de bouwmarkten. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Steigerhout is zeer stevig basismateriaal dat je eenvoudig kunt bewerken.


Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. Tafel van steigerhout , bouwtekening voor laag model.


Gratis bouwtekeningen voor een tafel van steigerplanken. Laag model tuintafel of salontafel , gemakkelijk doe het zelf project , steigerhout bouwtekening. Wat zijn de stappen bij het maken van een steigerhouten salontafel. Als je begint aan het maken van een steigerhouten salontafel is het belangrijk dat je eerst een beeld vormt over hoe jij wilt dat de salontafel eruit komt te zien.


Wil je dat de salontafel rond of een groot blok wordt? Welke kleur moet de salontafel worden? Deze eenvoudig te maken salontafel voegt direct een vleug industriele charme toe aan je interieur.


Hij is lager dan gebruikelijk, maar kan door ander wielen te monteren eenvoudig een andere hoogte krijgen. Algemene tips: Werk op een schoon, stabiel en rechte ondergrond. Gebruik lijm en boor alle schroefgaatjes netjes voor. Het steigerhout kun je laten behandelen met een impregneer behandeling die kleur loos is of een wash behandeling in de kleur white- grey- of blackwash wat er voor zorgt dat de salontafel beschermd is tegen vlekken en makkelijk schoon te houden is.


Salontafel steigerhout maken

Het past mooi in de sfeer van het interieur en heeft zijn functie om een hapje en drankje op te zetten. Je kan kiezen voor een salontafel die er uit springt of juist voor één die bij bijvoorbeeld de eettafel past. Bovendien kun je steigerhout perfect combineren met het assortiment buizen en verbinders. Met de onderstaande bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen maak je eenvoudig je nieuwe meubel. De mogelijkheden om steigerhouten meubels te maken zijn eindeloos.


In veel gevallen is het maken van zo’n meubel in zijn geheel niet moeilijk. Wij maken jouw steigerhouten salontafel van steigerhout planken en alles wordt splintervrij geschuurd. Als je de steigerhouten salontafel af laat werken met Woodcare is je tafel goed beschermd tegen vlekken en kun je de tafel gemakkelijk afnemen.


Zo heb je dus heel lang plezier van je salontafel. Interieurstylisten zijn dol op het materiaal, dat een natuurlijke en stijlvolle uitstraling aan de ruimte geeft. Bekijk alles met steigerhout salontafel ! Salontafel van steigerhout maken op wielen?


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Oersterk en bestand tegen weer en wind. Een tafel van steigerhout.


In de bouwmarkt zijn niet alleen brede steigerhouten planken te koop, maar ook smallere ‘verbindingslatten’ van steigerhout. Dat maakt de klus een stuk eenvoudiger. De salontafel staat op wielen. In verschillende afmetingen verkrijgbaar (vult u dit even het vakje opmerkingen bij uw winkelmandje in).


De zwenkwielen (zie onderstaande foto) zijn uitgevoerd met rem. Waar begin ik met het maken van een steigerhouten salontafel. Voordat we dieper ingaan op het maken van een steigerhouten salontafel , is het belangrijk dat je weet hoe je aan steigerhout kunt komen. Met een mooie, grote tuintafel van steigerhout heb je genoeg plaats voor familie en vrienden om bijvoorbeeld samen buiten te eten in de zomer. Wist je dat je bij GAMMA naast brede steigerhouten planken ook smallere verbindingslatten van steigerhout kunt vinden?


Salontafel steigerhout maken

Zo kun je veel makkelijker aan de slag met het maken van je eigen tafel. Houten salontafel met gratis wash. Het is natuurlijk belangrijk dat uw steigerhouten salontafel zo lang mogelijk mooi blijft. Voordat je begint met het maken van de salontafel moet je alle onderdelen op maat zagen.


Wielen onder een salontafel geeft niet alleen een industriële look, maar zorgt ook voor heel veel comfort. Standaard heeft de steigerhouten salontafel Herford een hoogte van cm. Dat is een gangbare maat voor salontafels. De laden van deze steigerhouten salontafel lopen over de hele breedte van het meubel.


Je hebt dus heel veel ruimte om je spullen op te bergen. We maken de laden van de binnenkant altijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts