donderdag 31 augustus 2017

Puntenkam hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Bestel direct je schutting online!


De puntenkam is eenvoudig op maat te zagen en daarna bij te werken met verf of zink.

In van de gevallen zal iemand die geen toegang heeft een solide hekwerk proberen te overklimmen. Belangrijk is om die mogelijkheid zoveel mogelijk te beperken. De roterende puntenkam is een ideale overklim beveiliging. Een puntenkam wordt gelverd in een te lassen versie (onbehandeld) of in een opschroefbare versie.


Puntenkam of prikkeldraad. Als je nog een hekwerk moet laten plaatsen, kun je ervoor kiezen om een hek te nemen waarbij de verticale spijlen aan de bovenzijde van het hek uitsteken. Elke unieke situatie vraagt om een eigen specifieke hekwerk oplossing, daarom bieden wij een programma met vele variaties hekwerk , van robuust harmonicagaashekwerk met puntraden tot elegant en modern.


Beugels voor regenwaterafvoer.

Op de hiervoor genoemde locaties is het uiterlijk van het hekwerk van ondergeschikt belang. Het gaat er vooral om dat het hek een onneembare vesting is voor insluipende of uitbrekende mensen. Vaak wordt op plekken waar dit gewenst is gekozen voor een spijlenhekwerk. Dit type hekwerk is vrijwel onmogelijk om te passeren.


Niet alle indringers laten zich afschrikken door een hoog hekwerk. Soms zijn extra middelen nodig. Een roterende puntenkam of cobrapunten geeft dan een duidelijk signaal: overklimmen is voor eigen risico. Alle prijzen zijn exclusief BTW.


Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Roterende puntenkammen Prijs per (st.) ex BTW. Zeer scherpe punten, roterende puntenkam segmenten tbv overklim beveiliging thermisch verzinkt. Een puntenkam is bedoeld voor locaties waar de kans op overklimmen reëel is. De eenvoudigste overklimbeveiliging is de vorm van het hekwerk zelf.


U kunt hierbij denken aan afgelegen terreinen bedoeld voor goederenopslag. Er staan geen prijzen bij de producten. Prijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden op uw terrein.


Bovendien kunt u rekenen op degelijk hang- en sluitwerk, wat uiteraard de veiligheid vergroot.

Vanaf een hoogte van 150cm kunt u de poort desgewenst laten voorzien van een stalen puntenkam , zodat indringers buiten de deur gehouden kunnen worden. Spijlenhekwerk is sedert jaren onze meest bekende vorm van industrieel geproduceerde afrastering. Ons programma omvat een aantal standaard uitvoeringen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben en waar in de meeste gevallen volstaan kan worden. Lees hier meer over spijlen hekwerk.


Door het duurzame karakter van de tuinpoort en de strakke uitstraling past de tuinpoort vrijwel in iedere omgeving. De poorten worden vaak in combinatie met gaashekwerk of dubbelstaafmat hekwerk geplaatst. De combinatie van deze twee duurzame hekwerken maakt de prijsstelling van het complete hekwerk erg interessant.


Het hekwerk heeft een modern en strak design. Het tijdloze en klassieke uiterlijk gaat jarenlang mee. De grootste collectie hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering vindt u bij Geran BV - Direct online bestellen. Op zoek naar goedkoop hekwerk ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts