woensdag 2 augustus 2017

Jetstream zwembad

Zoek naar lucht lucht warmtepomp op de nieuwe KensaQ. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Vind lucht lucht warmtepomp. In een jetstream zwembad stuwen pompen het water door jets waardoor je in tegenstroom kan zwemmen. Lees hier meer over de werking, mogelijkheden en prijzen. Swimstream maakt hoogwaardige zwemmachines, in diverse kleuren en uitvoeringen. Zwemmen in kleine ruimtes?


Een jetstream of tegenstroomunit is een waterattractie voor in een zwembad. Het verhoogt het zwemplezier en maakt uw zwembad uitnodigender. Het vermogen van de pomp van een jetstream bepaalt de sterkte van de tegenstroom.


Jetstreams voor het zwembad. Het woord ‘ jetstream ’ is afkomstig uit het Engels en verwijst eigenlijk naar het natuurfenomeen ‘straalstroom’. Maar binnen de zwembadwereld zijn jetstreams krachtige pompen die water verplaatsen waardoor er een sterke stroming ontstaat.


De jetstream pomp van Azalp is geschikt voor alle typen zwembaden. De bediening ervan gaat via de ovalen frontplaat, dus in het zwembad zelf. De pomp heeft een capaciteit van 70mper uur en beschikt over een luchtinlaat voor nog meer capaciteit. Daarnaast is de jetstream pomp voorzien van kleppen en een schakelkast.


Jetstream zwembad

Een sport zwemmer heeft een krachtige stroming nodig om tegenin te zwemmen minimaal 40mof meer,voor recreatie doeleinden zijn de lichtere jetstreams ideaal. Voor inbouw heeft u nodig een voor montagestuk en de jetstream , deze wordt achter het zwembad ingebouwd en is via een luikje bereikbaar. De sterkte van de tegenstroom bepaalt u zelf.


Een tegenstroom is daarom zowel geschikt voor beginnende zwemmers als voor olympische kampioenen. Normaal gesproken is een opzet iets te klein om lekker actief baantjes te trekken. Met een opbouw jetstream kan dit wel gerealiseerd worden.


En wel omdat een jetstream eigenlijk als een ‘loopband’ werkt. Je zwemt wel, maar komt niet vooruit. Dit komt omdat de jetstream voor een krachtige stroming zorgt in het zwembad. Droomt u van een kant-en-klaar zwembad ? Of wil u eerder geholpen worden als zelfbouwer? Bij ons bent u steeds aan het juiste adres!


Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Tegen de stroming in zwemmen met deze TOP jetstreams. Voorwaarde is dan wel dat je zwembad minstens meter lang is om het effect van een baantje van pak – meter te krijgen.


Los van de standaard jetstream met een krachtige pomp weet ik ook dat er een ander systeem van tegenstroom bestaat waarbij een groot volume water aan een trage snelheid wordt verplaatst. Heerlijk genieten na een drukke dag. Met een zwembad jetstream is ieder zwembad te veranderen in een aquarobics of fitness centrum. Naast de trainingsaspecten biedt een zwembad tegenstroom natuurlijk ook heel veel speelplezier voor uw kinderen of kleinkinderen. Door middel van een jetstream kunt u op dezelfde plek blijven zwemmen, tegen een straal in, die uit de jetstream komt.


Bodyfit heeft al vele zwembaden gerealiseerd met een jetstream , daarom is Bodyfit het adres voor advies over en installatie van jetstreams. Kijk voor ons totale assortiment jetstreams op onze webshop of vraag ernaar bij een van onze medewerkers. Ons zwembad dient dus niet alleen om even af te koelen maar ook als mogelijkheid om intensief te sporten. Ook wanneer we gezellig langs het zwembad zitten is het aangenaam om de Hydrostar op de eerste stand te zetten om wat beweging in het water te hebben. Wij zijn dus zeer blij dat we voor dit merk gekozen hebben.


Jetstream zwembad

Wat is een jetstream voor een zwembad ? Losse jetstreams, grote of kleine zwembaden met jetstream.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts