woensdag 8 augustus 2018

Bouwpakket steigerhout loungebank

Betaalbare, Deense design banken. Bestel uw bank eenvoudig online. Zoek naar lounge bank op de nieuwe KensaQ. Zelf een loungebank maken is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. De bank is zoveel als mogelijk blind geschroefd.


Doe-Het-Zelf bouwpakket loungebank gemaakt van oud of nieuw steigerhout.

De zitting van de steigerhouten loungebank wordt als leidend gehouden, de armleuningen noemen we 20cm bree maar kunnen wat mm ers afwijken. De standaard loungebank heeft een zittingbreedte van 200cm, zo komt het geheel op 240cm. De populaire steigerhouten loungebank wordt gemaakt in Nederland. De steigerhout bouwpakketten zijn complete pakketten met voorgezaagd hout, gebruiksaanwijzing en schroeven. In de handleiding staat duidelijk omschreven hoe je het betreffende meubel in elkaar zet.


Bouwpakket voor steigerhout , voorgezaagd met schroeven en bouwtekening. Voorgezaagde steigerplanken met schroeven en bouwtekening voor steigerhouten meubelen, als bouwpakket. Alle meubel bouwpakketten zijn van steigerhout.

Steigerhout loungebank elementen, stoelen en tafels. Heb jij altijd al een meubel van steigerhout zelf willen bouwen? Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!


Zelf een Hoekbank, Tafel of bank van steigerhout willen maken? Alle bouwpakketten bestaan uit op maat gezaagde planken een bouwtekening en schroeven, kortom na aanschaf van een meubel bouwpakket kunt u gelijk aan de slag. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zoek naar de beste prijs-kwaliteit voor een hoekbank? Bekijk ons voordelige assortiment.


Het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, zeker niet met dit complete doe-het-zelf pakket. Deze mooie steigerhouten loungebank past perfect in elke tuin. De loungebank is gemaakt van verouderd steigerhout. Deze houtsoort lijkt qua uiterlijk op gebruikt steigerhout maar heeft als voordeel dat het geen cementvlekken of resten verf vertoont. De brede leuningen geven de bank een stoer karakter.


Ga dan naar steigerhout op maat. Zoekt u een andere afmeting? Plantenbakken in etages, aardbeientoren van steigerplanken of pallethout.

Gebruik planken van een pallet om meubelen te maken, doe het zelf voorbeelden van pallethout als bouwmateriaal. Leuk bouwpakket voor een loungebank ! Pakket bestaat uit op maat gezaagde planken van nieuw onbehandeld steigerhout , goed verzinkte schroeven en een bouwtekening (exclusief sierkussens). Bouwtekeningen voor tuinmeubels, doe het zelf voorbeeld om zelf tuinbanken te maken. Het bouwpakket is zo samengesteld dat er zo weinig mogelijk schroeven zichtbaar zijn.


Deze loungebank van steigerhout heeft een dubbele armleuning. Onderaan de pagina staat een 3D bouwtekening voor deze steigerhouten bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts