vrijdag 24 augustus 2018

Grote pot met deksel

Ontdek ons unieke assortiment deksels. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Specialistisch advies nodig? Vergelijk meer dan 1bloembakken. De laagste prijs op Beslist. De grote glazen pot met deksel heeft een inhoud van liter.


Hij is handgeblazen van helder kwaliteitsglas. Je bergt in de grote glazen pot op wat jij wilt. Ook is het een leuk decoratief item in de keuken.

Verder sluit het deksel goed aan op de pot. Zo kun je de inhoud afgesloten bewaren. Mooi glazen windlicht, ook te gebruiken als pot met een deksel. Helder steenslag glas met een houten. Doordat de pot doorzichtig is, kan je makkelijk vinden wat je zoekt.


Stoere glazen pot met metall chips en een sober houten deksel. Houd je thee, koffie, pasta of granola vers met onze collectie potten en blikken. De pot is ook te gebruiken als windlicht.


Kies uit glazen voorraadpotten, broodtrommels of stijlvolle blikken. De luchtdichte deksel die je gemakkelijk los en vast clipt zorgt ervoor dat de inhoud zo lang mogelijk vers blijft. Grote glazen pot met deksel. Bij ons kunt u voor zeer lage prijs kwalitatief hoogwaardige glazen potjes met deksel kopen.


Glazen potjes met deksel kopen. Van kleine glazen potjes tot grote glazen potten met deksel : ons assortiment is enorm uitgebreid. De potten zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas en handzaam ingepakt op trays, of los op pallets.


Draai de pot ondersteboven en zet deze in de bak met water.

Het water zou het deksel net moeten bedekken. De bak met water zou net iets groter moeten zijn dan het deksel van de pot , zodat de pot goed in de bak blijft staan wanneer het deksel uitzet door het warme water. Je zocht naar: glazen pot kurk deksel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Kleine en grote glazen potjes en flessen met zorg geselecteerd. Als gespecialiseerde groothandel selecteren wij glasverpakkingen, zoals kleine glazen potjes, inmaakpotten, wijnflessen of medicijnflessen, met de grootste zorg. Voor iedere fles en voor iedere pot hebben wij bovendien een passende sluiting die u zelf kunt uitkiezen.


Bij ieder product kiest u uit een passende deksel , zodat de glasverpakking voldoet aan uw wensen. Potten aangeboden met twist-off en een schroef monding. De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Een grote glazen pot met een houten deksel. Diameter aan de bovenkant ca.


Metalen deksel twist-off TOC grote HAK- pot goudkleurig stuks heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review. De voorraadpot is ideaal voor het bewaren (of decoreren!) van grote hoeveelheden. Vul de glazen pot met heerlijk verse koffiebonen, vrolijk gevormde Italiaanse pasta’s of zelfgemaakte chocolate chip cookies.


Trouwens: waarom niet met allemaal? Snoep Voorraadpot Met Deksel 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts