dinsdag 7 augustus 2018

Weber go anywhere

Bel, Mail, chat of kom langs. Bestel nu direct bij De Wit! Dé kampeerwinkel van Nederland. Specialist op het gebied van kamperen, sport en outdoor. Reizen met het gevoel van thuis.

Als u dagenlang op weg bent ergens naartoe, brengt de Go - Anywhere draagbare houtskoolbarbecue een stukje thuis aan tafel, zelfs onderweg. De houtskoolbarbecue beschikt over een stabiel frame met poten. Het verchroomde bovenrooster heeft een grilloppervlak van bij centimeter. Genoeg plek om voor personen te grillen. Hij is vooral ideaal voor het reizen met de caravan.


Hij heeft een compact formaat, waardoor die weer simpel en eenvoudig op te bergen is in kleinere ruimtes. Deze kleine barbecue is compact maar zeker niet klein, met een kookoppervlak waar veel barbecues jaloers op zijn. Deze houtskoolbarbecue combineert een laag gewicht met een groot grilloppervlak.

Het verplaatsen kan heel makkelijk dankzij het met glasvezel versterkte Nylon handvat. I also discuss the key features to help you make a good grill choice. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. U bestelt een prachtige Go anywhere gasversie, uit het assortiment gas bbq. Al is het maar om een beetje uit te vinden hoe hij werkt.


Het stabiele frame zorgt namelijk niet alleen voor een veilige plaatsing, maar kan ook worden opgeklapt als de barbecue verplaatst moet worden. De frame dient dan als dekselvergrendeling. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 2producten vanaf € 50. I got this to use as a get up and go grill.


It has not disappointed and is great for any occasion. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Met een kookoppervlak waar veel barbecues jaloers op zijn. DEr Grill ist Super und die Tasche ein nettes Gimmick.


Ich würde es nicht mehr missen wollen. The heavy-duty legs double as lid locks for fuss-free travel. Schroef vervolgens de gasdrukregelaar op een grote gasfles.

Weber Go-Anywhere Houtskool. De Go - Anywhere heeft een stabiel frame met vier opklapbare poten waardoor de barbecue overal veilig gebruikt kan worden. Tijdens transport kunnen de poten gebruikt worden als dekselvergrendeling. In alle opzichten is dit een teleurstelling gebleken. Wordt geleverd zonder gasslang voor reguliere gasfles (alleen een weber slang met regelaar van maarliefst €5dient hiervoor apart aangeschaft te worden).


De weber gas-potjes gaan maar twee sessies mee. Lees de volledige productomschrijving. Door de deksel van geëmailleerd porselein en de aluminium ventilatieroosters, regelt u gemakkelijk de temperatuur en wordt vlees snel gaar zonder aan te branden.


Het Grease Management System, voorkomt opflakkerende vlammen. De barbecue heeft een stabiel frame met vier poten waardoor deze overal veilig gebruikt kan worden. Om de barbecue aan te steken druk je simpelweg op de Quick Start-knop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts