vrijdag 17 augustus 2018

Intex spa jacuzzi

Voor 16:bestel volgende werkdag in huis. Neem contact op voor gratis expertadvies. Kies uit producten vanaf € 899. Lekker genieten en relaxen met familie of vrienden!


Niets is beter dan heerlijk ontspannen omringd door duizenden bubbels na bijvoorbeeld een lange dag werken.

De PureSpa opblaasbare jacuzzi is groot genoeg voor vier personen en staat dankzij de vele extra’s garant voor een praktische en complete spa -ervaring. In de bubbelstand komen uit 1openingen aan de onderzijde heerlijke warme bubbels. In de jetstand ontstaat er een warme stroming door de krachtige jetstralen.


Ben je er dus niet zeker van of je het hele jaar gebruik maakt van een jacuzzi ? De liner is zelfs zo sterk dat peronen op de rand kunnen zitten zonder dat deze inklapt. Unieke constructie, hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste technieken. Dit is een hele stevige opblaasbare jacuzzi van €37- die je eenvoudig opzet, eventueel na een poosje weer kunt verplaatsen en, als je hem niet gebruikt, makkelijk kunt opbergen.

De spa 's bestaan uit ontelbare sterke fiberdraden. Altijd de beste deal voor jou! Jij bepaalt hoe je betaalt! Intex PureSpa jacuzzi Ø 1cm. Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Relaxen in lekker warm water, omringd door duizenden masserende bubbels. De Ultieme spa beleving voor personen!


Het blijft van belang om de spa goed aan te sluiten. Zorg er daarom voor dat de spa te allen tijde op een goed gemonteer geaard stopcontact met aardlekschakelaar is aangesloten. De spa ’s verschillen daardoor ook in grootte, waardoor voor elke tuin of binnenplaats wel een geschikte spa te vinden is. Onze hoogwaardige producten.


Een jacuzzi zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Warm water, bubbels… meer heb je niet nodig na een zware dag.

Een opblaasbare spa heeft vele voordelen ten opzichte van een vaste jacuzzi. Zo heb je geen permanent ruimteverlies, je kunt de spa opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Onderhoud aan de opblaasbare jacuzzi.


De opblaasbare jacuzzi van Lidl en Aldi zijn niet meer verkrijgbaar overigens. Daarnaast wordt er ook een afdekzeil meegelever een handige opbergtas, chloordispenser en filtercartridge (type S1) voor de filterpomp. Groot assortiment onderdelen uit voorraad leverbaar. Gratis verzonden vanaf € 50.


Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts