vrijdag 31 augustus 2018

Moderne tuinen planten

Moderne tuinen planten

Topkwaliteit tuinplanten , voordelig en zonder gesjouw thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Alle tuinplanten vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinplanten. Find tuin en plant vandaag!


Moderne tuinen planten

Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen. Veel moderne tuinen van tegenwoordig bevatten te weinig beplanting. De beplanting is dus net zo belangrijk als bestrating en accessoires. Welke planten passen in moderne tuinen ? De stijl is sober met veel aandacht voor structuur en architectuur. Ook een kleine tuin kan een strakke tuin zijn.


Bekijk meer ideeën over Tuin , Tuin ideeën en. Tal van hoogwaardige hoveniers en tuinarchitecten blinken uit in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van moderne. Moderne tuinen om met je gezin of met vrienden in te ontspannen. Een strakke moderne tuin is kan heel mooi zijn, maar soms niet sfeervol. Met deze tips en video maak je van tuin een moderne tuin mét sfeer.


Ook struiken en planten met originele vormen horen uitstekend thuis in moderne tuinen. Een moderne , strakke tuin met vlonders, betontegels, spiegelvijver en overdekt terras vervangt steeds meer de traditionele tuin met gazon en bloemenborders. Een moderne tuin kenmerkt zich door eenvou ruimte, pure vormen en plantvakken met één soort. Tuin 2: Cottage tuin op de Chelsea Flower Show.


Tuinvoorbeeld 3: Strakke moderne tuin De strakke moderne tuin is een populaire tuin. Veel mensen waarderen de rust die de strakke lijnen uitstralen. Omdat in verhouding veel bestrating en weinig beplanting wordt gebruikt is de moderne tuin meestal onderhoudsvriendelijk.


Zoals je hebt gezien kun je zowel een grote als een kleine strakke tuin inrichten. Met planten of zonder planten , met terras of zonder terras: zolang de lijnen en contrasten goed worden toegepast kun je doen wat je wilt in je nieuwe strakke en moderne tuin. Van tuinhout tot sierbestrating! Dan wordt zo’n strakke tuin vaak een beetje te steriel.


Planten zie onze aanbiedingen! Een goed onderhouden tuin met specifiek gekozen bloemen en andere planten is mooi om te zien. Nochtans is de tuinverlichting een manier om enkele delen van de tuin te accentueren.


Hier hoort natuurlijk een strakke beplanting bij. De mediterraanse tuin lijkt in weinig op de natuurlijke of moderne tuin. Deze tuin is in principe vrij kaal wat planten betreft, maar vervangt dat door meer te focussen op decoraties. Helemaal hip is de Pilea Peperomioides, of de pannenkoekenplant.


Hij wordt zo genoemd vanwege zijn platte, ronde bladeren die je doen denken aan pannenkoeken. Bostuin met veel planten bij een moderne villa. Deze plant heeft veel bladeren en die groeien alle kanten op.


Moderne tuinen planten

Een tuin met een strakke vijver om huis en bos te verbinden. Dat wil zeggen: bij mensen die houden van strakke eenvoud en die design op waarde weten te schatten. Mensen die de trends volgen en duidelijke keuzes durven te maken. Stijlkenmerken van de moderne tuin.


De moderne tuin vormt een duidelijk stijlgenre. Je hebt een tuin , maar geen groene vingers of weinig tijd voor onderhoud? Geen noo er bestaan ook tuinen met weinig onderhoud. Kies voor planten die lang bloeien en op elk moment van het jaar iets te bieden hebben.


Zo geniet je het hele jaar door van een onderhoudsvriendelijke tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts