vrijdag 3 augustus 2018

Piraten zandbak

Nu tot korting op unieke zandbakken - Top klantenbeoordelingen - Bestel nu! Bestel Zandbakken eenvoudig online of bezoek een Leen Bakker winkel in de buurt! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Bestel je nieuwe zandbak uit ons uitgebreide assortiment.

Het hout van deze zandbak is onder hoge druk geimpregneerd en is het hierdoor jarenlang onderhoudsvrij en behoudt het zijn kwaliteit. Tenzij anders vermeld valt de inhoud van deze onder de volgende licentie: CC Attribution-Share Alike 4. Deze zandbak ik qua formaat een stukje groter maar beschikt niet over groene bakken die bij de andere versie wel zit. Deze houten zandbak XL beschikt wel over bankjes en deze bankjes zijn ook nog weer eenvoudig terug te zetten waardoor je.


Duizend bommen en granaten! Je kleine avonturiers vinden de piraten zandbak van KidKraft helemaal het einde. Door het zonnedak houden je kinderen het hoofd koel.

Deze zandbak bestaat uit een handige opbergruimte voor bijvoorbeeld emmertjes en zandvormen, boven deze piraten zandbak kan een kap geplaatst worden voor de felle zon die op de kinderen schijnt, zo kunnen ze ook op hele warmen dagen spelen in deze zandbak. Alle piraten zwemmen in het water. In de zandbak is een schat verstopt. Er zit echter een groot slot op met een sleutelbos met heel veel sleutels. Niet gek, want wie is er nou niet dol op piraten ! Speelgoed met het thema piraat is razend populair.


Hartstikke leuk, maar daarvoor heb je natuurlijk wel feestversiering. Kies uit producten vanaf € 299. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het is groot genoeg om met je vriendjes in te spelen.


Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit voor een spetterend avontuur met deze piraten zand- en watertafel. De zandbak heeft een roer, het hout is weerbestandig en het is mooi versierd met piratenversiering. De boot heeft verschillende speelelementen zoals een ophaalanker, kraaiennest, waterkanon en bijhorende accessoires.


Lekker heen en weer hobbelen, bijna ieder kind wordt er enthousiast van.

Piraten zand- en watertafel €699. Deze pin is ontdekt door Anna Adolfsen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Houten speelhuisje TP Forest Cottage.


Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts