vrijdag 17 augustus 2018

Ijzeren tuindeur

Creëer een prachtige doorgang naar uw tuin met onze openslaande tuindeuren. Zoek naar tuinpoort metaal op de nieuwe KensaQ. Vergelijk de Best Beoordeelde Deur Specialisten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. IJzeren deurframe voor tuindeur in maten mm dikte - met verstelbare hengen.


Deze duimen dient u los bij te bestellen, zie duimhengen bij onze verwante producten. M houten planken moeten vervangen worden. Zit geen cilinder voor slot meer in.


Naast tuindeuren met ijzeren frame heeft tuinafscheiding. Ook bij deze deuren kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Rechte planken, horizontale planken, houten frame of stalen frame, u vindt het hier. De als extra te leveren planken zijn door middel van zelftapschroeven eenvoudig te monteren op het ijzeren frame van uw tuindeur. Onze stalen poortframe is leverbaar met of zonder slotkast.


Gegalvaniseerd ijzeren tuindeurframe met verstelbare hengen. De perfecte oplossing voor de meest solide tuindeur die u maakt zoals u zelf wilt. U kunt het frame zowel voor een rechte deur als een toogdeur gebruiken.


De planken monteert u eenvoudig met zelftappende parkerschroeven. Het deurframe is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Tuinpoorten bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Deze ijzeren hekpalen van hoge kwaliteit, waaraan het hekwerk wordt bevestigd zorgen samen voor een sterke en stevige omheining. Deze ijzeren palen zijn samen met uw hekwerk ideaal om uw privégebied af te sluiten, ideaal voor uw achtertuin, moestuin en zelfs op de bouwplaats.


Met een diameter van mm, zorgen deze palen voor lang plezier. Wanneer u bijvoorbeeld in een wat minder veilige buurt bent is een gewone tuindeur wellicht minder geschikt. Tuindeuren met metalen frame.


Ijzeren tuindeur

Voor extra veiligheid kunt u dan het beste kiezen voor een tuindeur of tuinpoort met een ijzeren of verzinkt frame. Samen met correct hang- en sluitwerk kunt u op deze manier uw tuinpoort veilig afsluiten. Hier vindt u een ruime selectie aan ijzeren frame poortdeuren. Dankzij het stalen deurframe gaat uw schuttingdeur niet doorhangen en heeft u dus een degelijke deur. Kies uit kant en klare deuren in stalen frames met hardhout of Geïmpregneerde planken voorgemonteerd inclusief slot of bestel losse metalen frames om zelf een tuindeur te maken.


Wilt u zelf een poortdeur maken? De oplossing voor uw zelfgemaakte tuindeur. Wij leveren ook kant en klare tuindeuren. Wij smeden ijzeren deuren die passen in de ambiance waarin u wilt vertoeven. U gaat puur genieten van de bijzondere smaak- en stijlvolle uitstraling.


Natuurlijke materialen op ambachtelijke wijze bewerkt, blijven altijd inspireren. Of is het onze passie dat nooit gaat vervelen? Onze expertise ligt in het creëren van sfeer. PontMeyer heeft diverse soorten en maten. Douglas geschaafd en ruw Hardhout ijzeren deurframes Inclusief slotgat.


Bekijk ons ruim assortiment online of kom langs in één van onze vestigingen. Een enkele tuinpoort wordt meestal gebruikt bij onze dubbelstaafmatten of enkelstaafmatten. Door deze metalen tuindeur te gebruiken samen met deze hekwerken, krijg je een prachtige doorgang met een moderne uitstraling. De stevigheid van deze stalen tuindeur zorgt voor een hoge mate van veiligheid.


Ijzeren tuindeur

Een ijzeren tuinpoort voldoet bij ons geheel aan uw wensen. IJzeren tuinpoorten vragen geen onderhoud doordat deze thermisch zijn verzinkt met daarna een 2-laags poedercoating in uw gewenste RAL-kleur. U betaalt geen meerprijs voor een kleur en sierpunt naar uw wens.


De tuindeuren van Hekwerkonline bieden jouw privacy en veiligheid in je eigen tuin. Inkijk in je tuin is verleden tijd en je tuin heeft een chique maar stevige afsluiting. De houten tuindeuren en bamboe tuindeuren zijn voorzien van een stalen constructie om de tuindeuren extra draagkracht te bieden. Hier vind u ons assortiment poortframes en aanverwante artikelen om een zeer robuuste deur te maken voor uw schutting of poort.


Ook kunnen wij de deur voor u (op maat ) maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts