maandag 13 augustus 2018

Houten fietsenberging voortuin

Eenvoudig en Snel samen te stellen. Bekijk hier de verschillende uitvoeringen. Zoek naar houten fietsenberging. De houten fietsbergingen van Blokhut.


Het is zelfs mogelijk om de fietsenberging door een van onze monteurs netjes te laten monteren. De Lutra-Box biedt plaats voor of meer fietsen, bakfiets, motor, of scooter.

Hij is regenwaterdicht, eenvoudig zelf te monteren en onderhoudsvrij. Wanneer u een houten fietsenberging zoekt met afwijkende maatvoering, kunt u desgewenst bij Provelo informeren voor een stuk maatwerk. Houten fietsenberging of fietsenstalling.


Onze fietsenberging of motorberging uit ons assortiment is gemaakt van weerbestendig Noord-Europees vurenhout. Een prachtige fietsenberging van hout voor in de tuin! Een voordeel van deze houtsoort is dat deze onderhoudsvrij is, maar desgewenst gebeitst kan worden. De fietsenberging past natuurlijk ook in de tuin achter en is een lust voor het oog, maar heeft meerdere toepassingen zoals opslagplaats voor uw tuingereedschap, speelgoed en zelfs afvalcontainers.


Kortoeen fietsberging van ProVelo voor in uw tuin of voortuin biedt u meer bergruimte, efficiëntie en natuurlijk ook bescherming tegen diefstal!

Fietsenstallingen in hout. Heeft u geen of te weinig ruimte voor de stalling van uw fietsen? Geen nood Belgo Garant kan in elke stijl en budget een gepaste houten. Om uw fiets beter te beschermen tegen alle weersinvloeden kunt u kiezen voor een fietsberging van Tuindomein. Wij verkopen met name houten fietsbergingen maar een kunststof fietsberging behoort ook tot de mogelijkheden.


Onze fietsbergingen zijn geheel overdekt en eventueel af te sluiten. Een fietsenberging of fietsenschuur kan best handig zijn. Het is een naar verhouding kleine investering met veel gebruiksgemak. Met een fietsenberging staat uw fiets weer helemaal veilig.


Het is daarnaast ook mogelijk om een fietsenberging te combineren met een opslagruimte voor andere spullen zoals tuinbenodigdheden, een ligbed of leren eetkamerstoelen. Als het gaat om de stalling van een motor of fiets, zijn de liefhebbers het roerend met elkaar eens: deze moeten op een veilige plek staan. Niet iedereen heeft de beschikking over een garage of schuur die groot genoeg is voor stalling.


Een compacte motor- of fietsenberging biedt uitkomst. Deze fietsbergingen zijn geheel overdekt en eventueel af te sluiten. Maar u kunt ook kiezen voor een houten overkapping om een groot aantal fietsen onder te plaatsen. Vind houten fietsenberging.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.

Bereken wat jouw houten kozijn kost. Een houten fietsenberging is heel eenvoudig online te bestellen bij LoRas. Uiteraard tegen een verrassend scherpe prijs, zoals u dat van ons gewend bent! Ook bent u bij ons altijd verzekerd van een prima service.


Wilt u meer informatie over de wijze van verzending van uw fietsschuur, bekijk dan de pagina over bezorgen en ophalen. Op de kaart kunt u zien waar er fietsenhokken van fietsenhokken. Klik op de kaart en u kunt ze allemaal zien. Klopt, er staat er ook een in België.


Ik heb een vraagje over het plaatsen van een houten fietsenberging in de voortuin welke is vastgemaakt aan een stenen berging. Nou komt de gemeente met de mededeling dat dit niet mag. De berging zou niet hoger mogen zijn dan meter etc. In de Woningwet valt de fietsenberging evenals de – meer bekende – dakkapellen aan de achterkant van het huis in de categorie ‘vergunningsvrij’.


Er gelden wel enkele voorwaarden voor vergunningsvrij bouwen. Wanneer de fietsenberging groter is dan m moet een strook van één meter naast de tuin van de buren onbebouwd blijven. Wij willen een verdiepte houten fietsenberging in de voortuin. Afmeting ongeveer meter lang en meter breed. Hij moet in de voortuin komen.


Stukje uitgraven, zodat hij niet te hoog staat. Plat dak van hout met bitumen. Wie een ingrijpende verbouwing of een nieuwbouw plant, kan al van in de ontwerpfase rekening houden met de komst van een fietsenstalling. Deze voorbeelden bewijzen hoe je creatief kunt omgaan met zo een inpandige fietsenberging Ypsilon Architecten in Gent gingen voor een fietsenberging in huis.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts