dinsdag 21 augustus 2018

Pipowagen bouwpakket

Boek Originele Slaapplek in België! In Nederlan België en daarbuiten! Té gekke en Originele Pipowagens! De houtdikte van deze authentieke, moderne pipowagen van hout is mm. Deze houten keet wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en dubbel glas.


Het pakket bestaat uit kant en klare wandpanelen, los dak- en vloerhout. Dit houten verblijf is verrijdbaar, waardoor u deze pipowagens in veel gevallen vergunningsvrij mag plaatsen. Het pipowagen bouwpakket wordt wordt deels kant en klaar aangeleverd.


De panelen zijn namelijk deels voorgemonteerd en kunnen redelijk eenvoudig samengevoegd worden tot uw eigen pipowagen. De twee pipowagens naar eigen ontwerp kunnen naar eigen inzicht opgebouwd worden. Grote wagen: bouwpakket afmeting 2. Wagens worden geleverd met twee ramen, enkele deur of dubbele deur en worden ongeschilderd geleverd. De pipowagen wordt geleverd als bouwpakket.


Pipowagen bouwpakket

Inclusief bevestigingsmateriaal, dubbel glas en roofing (exclusief wielenset). Met de bijgeleverde complete handleiding is het voor een handige Harry, jijzelf of een vrien een superleuk project. Tuindeco Pipowagen (Zigeunerwagen) Exclusief metalen onderframe en wielen! EPDM met jaar garantie!


Noors bouwpakket in Gorssel. Een zwart huis met draken op het dak. Harm Edens nam er namens ons programma Gelderse Koppen een kijkje. Het bouwpakket van de pipowagen wordt deels kant en klaar aangeleverd. Wij bouwen en verkopen het gehele jaar door pipowagen en of woonwagens u bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen onder het motto u vraagt wij maken.


Wij zijn Henk en Nelly Bakker. Samen runnen wij Pipowagens op Maat. De afmetingen van een bouwpakket pipowagen gaan tot een lengte van 4m en een breedte van 2m. Een bouwpakket kan geleverd worden met of zonder onderstel. Als u zelf wilt leren hoe u een ontwerp maakt en een pipowagen bouwt, dan kan Pipowagens.


De benodigde materialen worden door ons verzorgd. Wilt u uw camping uitbreiden met een bijzondere accommodatie? Deze nieuwe houten pipowagens zijn erg populair als vakantiehuisje. Ook te gebruiken als schaftkeet, kantoor en kantine.


Deze prefab houten pipowagens leveren wij met deuren aan de achterkant en voorzijde. Bij dit bouwpakket zijn alle planken reeds op maat gezaagd. Ons nieuwste project is de Woonwagen (Gipsy Wagon).


Elke afmeting van een pipowagen kan als bouwpakket geleverd worden. De wagen is als bouwpakket te koop en kan ook tegen een meerprijs voor u in elkaar worden gezet. Naast de wagen zelf hebben we ook een assortiment meubeltjes ontwikkeld speciaal voor deze wagen.


Pipowagen bouwpakket

Maar ze kunnen natuurlijk óók in uw andere projecten worden gebruikt. Het bleek dat de schaftwagen zo slecht was, dat wij alles afgebroken hebben tot op het stalen onderstel. Bij het ontwerpen en bouwen hebben wij zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gebruikte of afgekeurde materialen, om zo in een natuurgebied duurzaam te bouwen.


Pipowagen met een goed dak maar wanden moeten worden gerestaureerd. Raam vooraan, deur achteraan, trapje bijgeleverd. Pipowagen ✓ Volledig naar maat aangepast ✓ Bij uitstek geschikt als accommodatie ✓ Bekijk de mogelijkheden online ✓ Volledig op maat gebouwd.


Pipowagen bouwpakket

Sins een half jaar ben ik begonnen met de bouwvan een pipowagen deze wagen wordt meter lang en 2meter breed onze droom was altijd al een pipowagen te hebben ,maar die schaftketen vinden wij maar niets ,dus ben ik zelf maar begonnen met de bouw van een wagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts