vrijdag 31 augustus 2018

Onkruidsteker

Bakker voor uw Tuingereedschap, Kunstplanten, Tuinaccessoires en meer! Geurende rozen of toch haagrozen? Verschillen types onkruidstekers zijn bij Tuindirect voor de scherpste prijs te vinden.


Bestel vertrouwd en voordelig online! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

De grootste collectie onkruidstekers hier! Onkruidstekers voor de laagste prijs. Door de lange steker kom je gemakkelijk tot de wortel van het onkruid en kun je het eruit trekken.


Wil je op een comfortabele manier het onkruid verwijderen? Kies dan voor een onkruidsteker of onkruidtrekker met een steel, hierdoor hoef je niet te bukken om het onkruid te verwijderen. Paardenbloemen en distels zijn vaak ongenodigde gasten in uw bloemperken, gazon of langs de randen van uw terras.


Dit onkruid zit diepgeworteld in de grond en is lastig met de hand te verwijderen.

Met de Gardena onkruidsteker verwijdert u door middel van een draaibeweging eenvoudig het onkruid met wortel en al uit de grond. Die biedt meteen al het voordeel dat je rechtopstaand kunt wieden. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Levertijd: Op werkdagen voor 21. Handige onkruidsteker , met weinig moeite kun je op korte tijd heel wat grotere exemplaren onkruid tot in de diepte verwijderen. Dan bent u bij Gereedschapcentrum.


Deze onkruidsteker is voorzien van een D-handgreep met soft zone en een opvouwbare voetsteun voor ruimtebesparende opslag. Heb de onkruidtrekker speciaal aangeschaft voor Paardebloemen, en dan van die hele grote jongens. De Gardena onkruidsteker is gemaakt van hoogwaardig gecoat kwaliteitsstaal. De steker heeft een werklengte van 1centimeter.


De onkruidsteker heeft een zeer comfortabel handvat. Dit handvat heeft een ergonomische vorm en een aantal soft-grip elementen verwerkt over de steker. Dit maakt de onkruidsteker slipvast, zelf bij intensieve trekkende. Vergroot uw tuinierplezier met de Tuinaccessoires van Bakker.


Met de onkruidsteker kun je probleemloos rechtop werken zonder voorover te hoeven bukken.

Toolland VL1onkruidtrekker - onkruidsteker. Om onkruid compleet met wortel en plant te verwijderen in een behandeling kan een onkruidtrekker ingezet worden. Deze trekt het onkruid compleet met wortel uit de grond. Met een onkruidsteker kun je onkruid effectief verwijderen tussen de planten én uit je gazon.


Daarnaast werkt het eenvoudiger dan zelf het onkruid uitgraven. Gardena Elektrische grasmaaier powermax met onkruidsteker. Ook beschikt de onkruidsteker over een kunststof knop om de steker eenvoudig te bedienen.


U duwt de zwart knop die bovenaan de onkruidsteker zit naar beneden, daarna zet u de steker op het onkruid en duwt hem met uw voet naar beneden zodat u het opstapje nog boven de grond ziet. Daarna trekt u de zwarte knop omhoog en zoals u dan ziet heeft u het onkruid meegetrokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts