vrijdag 24 augustus 2018

Hiemstra houtbouw

Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Vind grote blokhut als je nu zoekt. Reserveer online, laagste prijzen. Ook voor maatwerk tuinhuizen kunt u contact met ons opnemen.


Dan kunt u tóch van het buitenleven genieten, maar dan onder een dak!

Openingstijden LET OP: in de wintermaanden gewijzigde openingstijden. Maandag tot en met vrijdag van 12. U kunt binnen en buiten kijken naar ons assortiment houtbouw projecten. Op al onze houtbouw modellen is alles aan te passen, zo kunt u uw eigen houten project samenstellen.


Reviews let goed op de afwerking van het deurraam. MMet de fiets beleef jij de grootste avonturen. Samen gaan jullie op pa daar komt niets of niemand tussen.


Bij Terpstra houtbouw wordt uitsluitend gewerkt met de beste houtsoorten en materialen daarnaast kunnen wij bouwen op jarenlange ervaring!

Wij zorgen ervoor dat uw houtbouw idee de uitstraling krijgt die naadloos aansluit bij uw huis en de omgeving. Een schuur, garage, tuinhuis, prieel of overkapping van van hout? Geproduceer geleverd en gemonteerd. Specialist in Land Rover, Ferrari en Porsche.


Houtbouw op maat zorgt voor de juiste uitstraling. U vindt bij ons altijd de juiste ban waarbij wij met ons brede en diepe assortiment alle soorten en maten banden en velgen kunnen leveren voor elk type voertuig. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


In die gevallen is een financieel adviseur er voor u. Wij brengen uw financiële plaatje duidelijk in kaart, rekening houdend met uw huidige situatie, uw wensen en toekomstplannen. Kom gerust een langs voor een rondleiding en gratis advies. Voor elk houtbouw project kunt u bij ons terecht.


Het bedrijf uit Twijzel levert door heel Nederland producten en. Wiko is een bedrijf dat zich al meer dan jaar heeft gespecialiseerd in houtbouw en beschoeiingen. In de tijd hebben we al vele mooie opdrachten mogen doen voor particulieren, bedrijven en overheid.


Samen met de opdrachtgever zoeken wij het het beste materiaal voor de betreffende opdracht en vindt montage in overleg plaatst.

Om bij te praten, terug te blikken en vooruit te kijken. Deze keer zijn Geert Lonterman en Jeroen Niemans op bezoek bij oud-collega Willem Buunk, tegenwoordig wethouder in de gemeente Bronckhorst. Al dertig jaar zijn wij actief in de bouw.


Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke relaties. Onze klanten zijn grotendeels gevestigd in Noord-Nederland. Wal is een gespecialiseerd houtbouwbedrijf. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid met als slogan “Hou ’t bij Hout!


Elke constructie wordt individueel door onze bekwame vakmensen tot in de puntjes afgewerkt. In onze fabriek te Apeldoorn produceren we complete woningen, vakantiechalets, mantelzorgwoningen, ateliers, schuren en paardenstallen van hout! Naast het realiseren van houten bijgebouwen kan Buitenpracht uiteraard ook kleine(re) houtbouw op maat maken, zoals carports, schuttingen en vlonders.


Een origineel en stijlvol ontwerp, duurzaam kwaliteitshout en gedegen kennis en vakmanschap zijn vanzelfspreken wat ons betreft. Door er een schepje bovenop te doen willen we ons onderscheiden. In onze eigen houtfabriek vervaardigen wij bovendien uw volledige Drentse kapschuur. Een houten kapschuur past bij elke woning en geeft een unieke uitstraling.


Hiemstra houtbouw op Telefoonboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts