donderdag 16 augustus 2018

Eikenhouten schutting

Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle schuttingen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Eikenhouten planken en balken. In ons assortiment vindt u verschillende soorten en afmetingen van eikenhouten balken en planken. Heeft u een afmeting nodig die niet op de website staat? Neem dan gerust contact met ons op.


Dankzij onze contacten met zagerijen kunnen wij afwijkende afmetingen vaak toch leveren. Dan hebben we ook eikenhouten schuttingdeuren op een stalen frame. We kunnen ook verschillende producten uit ons eikenhout assortiment leveren in de kleur antraciet. Het kopen van een schutting is een aankoop die u natuurlijk het liefst maakt om er daarna jaren mee vooruit te kunnen. A-kwaliteit houtsoorten, geïmpregneerd én gecertificeerd!


Heeft u advies nodig bij de aanschaf van uw schutting ? Wie voor een eiken schutting kiest, kiest voor een schutting van hoge kwaliteit met een robuuste en ambachtelijke uitstraling. Schutting van rabatdelen - IJzerwaren en onderhoud voor. De eikenhouten planken uit ons assortiment zijn leverbaar in diverse afmetingen. Mocht de gewenste maat er niet tussen zitten, geef dit dan aan ons door.


In onze moderne werkplaats met CNC-machines maken we de gewenste plank voor u op maat. Geef uw bestelling vandaag aan ons door en we leveren uw eiken planken binnen dagen bij u af. In onze eigen zagerij worden uw eiken planken op maat gezaag zorgvuldig afgewerkt en snel bij u thuis bezorgd. De ronde acaciapalen geven de schutting zijn robuuste en speelse karakter.


Bekijk nu online de mogelijkheden bij NuBuiten, of kom ons eiken assortiment bekijken in één van onze showrooms! De grootste collectie schuttingen hier! Kies uit 3producten vanaf € 199. Ook maken wij originele eikenhouten schuttingen tussen robuuste acacia-palen.


Ter plekke aangepast aan de tuinsituatie. Wij gebruiken leem om de schuttingen mee in te smeren en de (tuin)huizen winddicht mee te maken. Zo komen de produkten wilg-hout -en leem het mooist tot zijn recht. In deze categorie eikenhouten vindt u allerlei eiken balken en palen.


Eikenhouten schutting

Maak van eiken een houten overkapping of een luxe veranda. Let op, eiken kan buiten zwart uitslaan, dit doordat eikenhout looizuren bevat die soms uittreden. Bekijk hier alle eikenhout van Houthandel van Gelder zoals eiken balken , eikenhouten palen, eiken Zweeds rabat en eiken planken Van oudsher wordt eikenhout veel toegepast in gebinten van boerderijen en als eiken vloerdelen. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug.


Het is uiteraard ook mogelijk om eikenhouten balken op maat te bestellen. Deze hebben een robuuste uitstraling en zijn daarom uitermate geschikt voor grote houtbouwwerken. Probeer ook, zeker indien uw schutting de hoek om gaat schuine schoren in de hoeken te plaatsen, zo vangt uw hardhout schutting beter wind op. Met open tuin trellis schermen voor klimplanten kunt u ook een windbreker creëeren. Veel mensen houden ervan om van enige privacy te genieten en plaatsen daarom een hoge heg of schutting in de tuin.


Eikenhouten schutting

Lees de voordelen van een eiken schutting in onze blog. Unieke eikenhouten hekwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts