dinsdag 14 augustus 2018

Metalen onderstel voor tafel

Metalen Tafels voor de Laagste prijs. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 6Salontafels.


Dekoriet, dé totaalleverancier voor de maatwerk interieurbouw.

Alles in één keer in huis! Bij Dekoriet vind je alles voor de interieurbouw, waaronder Tafelonderstellen. Stoere, Robuuste Industriële tafels met stalen frame. Werk tafel met metalen onderstel en glazen blad kan nog verlengd worden met een houten blad.


Met dit losse metalen onderstel kunt u een zeer robuuste industriele eetkamertafel maken. Het stalen onderstel staat zeer stabiel ook bij grotere tafels. Breedtematen variërend tussen en 1cm.


Heb jij altijd al je tafel zelf willen bouwen?

Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en makkelijk geweest! Met de door ons aangeboden tafelpoten ben je direct klaar als de tafelpoten bij je thuis wordt afgeleverd door van onze chauffeurs. Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Geef uw gewenst ontwerp, afmetingen. De salontafel Tonio is een tafel met een ronde vorm.


De tafel staat op zwarte metalen poten. De poten zijn onderling met elkaar verbonden wat de tafel extra stevigheid geeft. Het onderstel van de tafel heeft een zwart metalen kleur. Hierdoor past de tafel goed in een.


Mogelijkheden stalen onderstel tafel. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een stalen onderstel onder je tafel dan ben je altijd welkom in onze showroom. Hier hebben we altijd een aantal tafels met stalen onderstellen staan, zodat je een idee krijgt van het materiaal en de afwerking.


Dan maken we jouw idee ook graag voor je! Mits de tafel natuurlijk niet omvalt). Je kunt je eigen tafel bedenken, in de afmetingen die jij graag wilt, zodat de tafel met stalen onderstel precies past in jouw interieur. Dit vinden wij persoonlijk een hele mooie tafel.


De belijning van het metalen V- onderstel is niet alleen een lust voor het oog, maar ook bijzonder praktisch.

Eikenhouten tafel met industriële look. Een massief eikenhouten tafel met stalen onderstel vormt een centraal punt in een kamer of verdieping met een loft-achtige uitstraling. Het is een plek waar je met je gezin of een groep vrienden uren kunt rondhangen met een pot thee of een potje bier. Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design.


Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Zoals de tafels met een metalen onderstel , kruispoot of trapezium onderstel. Of met een dikke of dunne houten poot. Eetkamertafels in het wit, boomstamtafels, eiken tafels met een stoer robuust blad. Kom eens kijken en kies, mixen en matchen van bladen en poten is ook mogelijk.


Stel dus gerust je eigen tafel samen! Fabrikant in metalen tafel onderstellen. Heeft u een meubelzaak en wilt u uw assortiment uitbreiden met betaalbare tafel onderstellen die van zeer hoge kwaliteit zijn? LD meubelen is uw fabrikant op het gebied van metalen tafel onderstellen. Hierbij combineert u de warme look van eikenhout met een stoer accent.


Stel je eigen, unieke tafel samen door een los tafelblad en apart onderstel met elkaar te combineren. Ga voor een klassiek blad met een stel moderne tafelpoten of andersom. Mix en match de losse onderdelen en je hebt de tafel waar je altijd al van hebt gedroomd!


Stalen tafelpoten, voor een stoere tafel ! De eettafel Olivier heeft een zwaar metalen kokervorm onderstel van mm. Het kokerprofiel loopt fraai onder het eiken tafelblad door, waardoor het mooie massief (onbehandeld) blank eiken tafelblad geaccentueerd wordt. Stel je eigen (eetkamer) tafel samen met één van de WOOOD Tablo tafelonderstellen en tafelbladen.


Deze W-poot is gemaakt van metaal en kan erg goed worden gecombineerd met een eiken tafelblad. De dikte van deze poot is XxX mm. Deze W-poot heeft een ranke uitstraling maar geeft de tafel toch voldoende stevigheid. Dit onderstel koop je per stuk.


Met deze informatie kun je uitrekenen hoeveel stoelen per zijde geplaatst kunnen worden. Massief eiken brengt sfeer in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts