vrijdag 17 augustus 2018

Ecostyle spruzit

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bestel vertrouwd en voordelig online! Aansluitend is er voor de telers nog een opgebruiktermijn van een jaar afgegeven.


Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal. Dit concentraat is genoeg voor liter spuitvloeistof. Voor luizen houdt u een dosering aan van ml per liter water. Alle soorten Ecostyle Dierproducten, scherp geprijsd en morgen in huis. Zowel de boven- als onderzijde van het blad moet goed vochtig gemaakt worden over het volledige oppervlak.


Discount4pets, je online dierenwinkel. Bij ons bestel je voordelig jouw dieren producten! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ecostyle spruzit

Dit betekent dat deze rechtstreeks in contact moet komen met de insecten om effectief te kunnen zijn. Zorg er dus voor dat je ook goed onder het blad sprayt. Uit onze collectie bestrijdingsmiddelen. Van het merk ECOStyle , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw.


Last van ongedierte op uw planten? Werkt tegen trips, bladluis en witte vlieg. Wordt geleverd in een 750ML spuitfles. Spruzit R concentraat 1ml. Dit is een 1 natuurlijke bescherming tegen engerlingen en larven van taxuskevers.


Ecostyle spruzit

Ecostyle heeft ook effectieve middelen tegen knolvoet en wortelvlieg. De producten zijn veilig, betrouwbaar en milieuvriendelijk. Dit product is een contactmiddel wat betekent dat het erg belangrijk is dat de insecten goed worden geraakt.


De nieuwe samenstelling op basis van koolzaadolie pakt ook de eitjes van deze plagen aan, omdat er een dun laagje over het eitje heen wordt geleg waardoor er geen zuurstof meer bij het eitje kan. Het enige dat u hoeft te doen is de bladeren van de plant goed in te spuiten aan de onder- en bovenkant. Vervolgens worden insecten en de eitjes van de insecten uitgeschakeld.


Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. De boven- en onderkant van het blad moeten dus goed nat gemaakt worden over het volledige oppervlak. ECOstyle tuinartikelen, van nature bewust. Zorg dat alle te bestrijden insecten goed geraakt worden. Effectieve, veilige bestrijding van bladluizen, tripsen en witte vliegen.


Danmarks førende leverandør og udvikler af bekæmpelsesmidler baseret på naturligt forekommende aktivstoffer, hvor midlernes effektivitet og hensyn til miljøet er nøgleord. Vi markedsfører produkter, der er godkendte til både konventionel og økologisk jordbrugsproduktion, jævnfør EU Kommissionsforordning nr. Door de koolzaadolie wordt een laagje om het eitje geleg waardoor er geen zuurstof meer bij het eitje kan komen.


Het is belangrijk om alle te bestrijden insecten goed te raken (het blad moet goed vochtig gemaakt worden over het volledige oppervlak, boven- en onderkant). Om u te helpen treft u bij dit product een handige bijsluiter met allerlei informatie over gewasbescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts